Whiteboard på hjul

4. august 2021

Et whiteboard er egentligt et ret simpelt redskab. Det betyder dog ikke, at whiteboards ikke kan bruges til mange forskellige ting. Her hos os finder du whiteboards som kan bruges til præsentationer og fremvisninger, men også til at vise film, eller have et slideshow med billeder kørende i baggrunden i forbindelse med større arrangementer, som eksempelvis julefrokoster, eller bryllupper. Det smarteste vil være at få anskaffet sig et whiteboard på hjul, så du slipper for at bruge kræfter når den skal slæbes rundt. Med et whiteboard på hjul, kan du skabe et smart og fleksibelt miljø med et mobilt whiteboard.

Derfor skal du vælge et whiteboard på hjul:

  • Du slipper for at hænge whiteboardet op på væggen.
  • Et whiteboard på hjul er meget praktisk, da du kan flytte det fra lokale til lokale, som det passer dig.
  • Du kan vende de fleste whiteboards, så du har to sider der kan skrives på.
  • Du kan helt selv vælge, hvilken vinkel du vil fastlåse whiteboardet i. Det bliver langt nemmere at finde en behagelig skrivestilling med et whiteboard på hjul.

Stort udvalg af whiteboards

Hos whiteboardshoppen.dk er vi ikke blege for at kalde os selv eksperter i whiteboards, da vi har Danmarks største udvalg af whiteboards. Uanset hvad dine behov til whiteboards er, så har vi med stor sandsynlighed den rette løsning til dig. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og går altid de ekstra meter for at efterkomme netop dine behov, når det gælder whiteboards.

Vi ”nøjes” aldrig med et standard udvalg af whiteboards, men har derimod altid mange forskellige modeller på lager, i mange forskellige størrelser, materialer og mål. Gennem vores lange erfaring inden for branchen har vi forstået, at kunders specifikke behov til whiteboards varierer rigtigt meget, præcist som det gælder med så mange andre møbler. Hvis du eksempelvis skal bruge et whiteboard til et musiklokale, har du altså mulighed for at købe et whiteboard, der har linjer til et musikalsk nodesystem. I virkeligheden kan du helt selv bestemme alt lige fra ramme og størrelse til model og print. Vi står med glæde til rådighed og er klar til at hjælpe dig, hvis du gerne vil have tilpasset dit whiteboard. På den måde sikre vi os, at du får mest muligt ud af dit whiteboard.

God kundeservice og hurtig levering

Hos os på Whiteboardshoppen er vi altid klar til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål vedrørende valg af whiteboard, så tøv endelig ikke med at rette henvendelse til os. Vi sidder klar ved telefonerne til at besvare alle de spørgsmål du kunne have i tankerne. Du kan ligeledes altid få et uforpligtende tilbud på en whiteboard løsning.