Vindklokker – nyd den afslappende musik

Er du vild med at meditere, eller leder du blot efter nogle lyde, der kan hjælpe dig med at slappe af? Så bør du tage et kig på udvalget af vindklokker.

Vindklokker er autentiske musikinstrumenter, der giver den smukkeste lyd, som du kan bruge til at støtte og fordybe din meditationspraksis. Det kan også være, at du ikke mediterer men bare synes, at lyden er behagelig. Vindklokker er for alle, og det er utrolig sundt at lytte til den stille og rolige musik, som de udsender. Uanset hvordan vinden blæser, får du smukke toner ud af klokkerne. Du kan altså med stor fordel hænge de flotte vindklokker både inde og ude.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af vindklokker.

Vindklokker har en lang historie bag sig

Vindklokker har været udbredt i kulturer over jorden i alle tider. Især i romerriget, i det gamle Kina og Japan. At lytte til disse klokker bringer afslapning på samme måde som det at betragte havets bølgeslag, eller det at følge de bølgende røgfaner fra en røgelses pind. Klokkerne er skabt af bambus, som er et materiale, der er brugt i tusinder af år netop til musikinstrumenter på grund af dens akustiske kvaliteter. Derudover er de også utrolig flotte og kan pynte ethvert hjem. Du kan forkæle dig selv eller en du holder af med en flot og autentisk vindklokke, der kan få enhver til at slappe af.

Oplev sund musik i dine ører med vindklokker

Når vi lytter til musik, er det oftest en forudsigelig række af toner, men tonerne fra en vindklokke er helt uforudsigelig, og med et helt rette mindfulness kan det være med til at bringe os i samklang med og lykkeligt tilstede i ét nu. Disse vindklokker er håndlavet ved foden af de gamle bjergkæder Pyrenæerne i den franske del. Hver klokke er resultatet af et omhyggeligt håndarbejde. Disse vindklokker findes fire varianter, hvor hver er skabt med deres individuelle magiske melodi inspireret af henholdsvis vand, luft, ild og jord. Melodierne vil med garanti tryllebinde dig, og du kan med stor fordel hænge den ved et vindue, hvor den uventet vil spille med vinden.