Udstyr din dør med et smart skydedørsbeslag

Møller & Mammen kan altid møde dine behov, når det kommer til isenkram. Du finder alt, du skal bruge i deres udvalg, om det er skruer, beslag til dør eller noget helt andet. Mangler du skydedørsbeslag eller dørhåndtag, så er du sikker på at finde det i flotte design og høj kvalitet.

Vælg et flot skydedørsbeslag fra Møller & Mammen

Skal du have en skydedør, bør du selvfølgelig have et beslag i holdbar kvalitet. Det kan du være helt sikker på at finde hos Møller & Mammen, der har et bredt sortiment af skydedørsbeslag. De kan let og uden problemer åbne og lukke døren. Du kan vælge skydedørsbeslag i forskellige design og varianter, så du kan være helt sikker på at få et udtryk, der matcher dit hjem. Det er bl.a. muligt at finde skydedørsbeslag i et robust og klassisk design, der er perfekt i den industrielle stil. Du kan også vælge skydedørsbeslag med et moderne look. Fælles for alle skydedørsbeslagene er deres effektive og holdbare kvalitet, samt det flotte look det vil skabe i ethvert hjem. Et skydedørsbeslag kan holde omkring 100 kg, så du skal altid sørge for, at din dør ikke er tungere. På siden kan du desuden finde både sæt og tilbehør, så du har alt du skal bruge. Find det helt rigtige skydedørsbeslag på www.moller-mammen.dk.

Pynt døren med et af de mange dørhåndtag

Mangler du dørhåndtag, fordi du trænger til noget nyt i hjemmet, eller er dit gamle gået i stykker? Så er Møller & Mammen isenkræmmeren for dig. De har et væld af forskellige dørhåndtag, der ikke blot er et praktisk og uundværligt element på døren, men også kan give et nyt og unikt udtryk. Du kan vælge et dørhåndtag, der har et flot moderne look eller noget, der er mere klassisk, som blandt andet messing. De forhandler håndtag i messing fra den italienske producent Becchetti Angelo (BAL), der er kendt for den gamle håndværkstraditioner. Er du mere til et moderne look, så er Arne Jacobsen eller Søe Jensen & Co måske det, du er på udkig efter. De laver blandt andet dørhåndtag i gunmetal og rustfri stål. De forskellige dørhåndtag kan bruges på døre både indendørs og udendørs, så du er altså sikker på at få et produkt, der er holdbart. Tag ind forbi www.moller-mammen.dk, hvis du har brug for at finde dørhåndtag i høj kvalitet.

Møller & Mammen er uden tvivl stedet for dig, der ønsker en isenkræmmer med bred viden og god kundeservice. De leverer altid produkter i høj kvalitet og står klar til at besvare spørgsmål.