Udforsk bydele i Storkøbenhavn

Står du med flytteplaner? Så kan det anbefales at udforske nogle af bydelene udenfor det centrale København. Der er en række forskellige fordele ved at flytte ud fra København. Dette kan fx være de lavere boligpriser, hvor du får mere for pengene. Dette gælder både hvis du skal leje og købe.

Desuden så er befolkningstætheden også lavere, som helt naturligt gør at der er mere plads og luft. I yderkommunerne er der desuden også ofte mere natur, men hvor man samtidig er tæt på byen og alle dens muligheder. Forstæderne til København kan altså være den perfekte mulighed til dig, som både gerne vil have natur og kultur.

Når man bor i forstæderne, så kan der ofte også være mulighed for bedre naboskab og engageret lokalsamfund.

Interessante bydele i Storkøbenhavn
Der er mange kommuner, som hører under Storkøbenhavn. Dette tæller fx Gentofte, Hvidovre og Brøndby, som der vil blive beskrevet nærmere i nedenstående afsnit:

  • Gentofte er beliggende ud til Øresund, og grænser op til Københavns Kommune. Gentofte er til dig, som elsker at gå lange strandture og nyde den danske natur.

  • I Hvidovre er der et befolkningstal på knap 53.000, og der er en masse seværdigheder som er værd at udfordre. Klik ind på Hvidovre Netavis, og bliv klogere på hvad der sker i lokalområdet, og bliv opdateret med lokale nyheder.

  • Brøndby har en masse at byde på – især på naturfronten, hvor du både kan nyde skov og strand. Ellers er der naturligvis også deres fodboldstadion, som ofte trækker mange folk til. I Brøndby bor der omtrent 35.000.

Udover de tre overnævnte kommuner, så er der naturligvis en lang række af andre kommuner, som ligeså er interessante. Dette kan fx være Glostrup, Gladsaxe og Rødovre. Klik ind på de respektive netaviser, og få et indblik i hvilken kommune/by, som tiltaler dig allermest.