Tre gode grunde til at købe en Wheely Bug til dit barn

Vil du gerne have et legetøj, der både udvikler dit barn mentalt og fysisk, samtidig med at barnet har det sjovt? Så er Wheely Bug et fantastisk valg. Det er – i al beskedenhed – det ultimative køretøj til de mindste. Med et design der er både sødt, farverigt og tiltalende, tiltrækker en Wheely Bug både drenge såvel som piger. Læs med videre og bliv klogere på, hvorfor du også bør inkludere en Wheely Bug i dit barns legetøjssamling.

Tidlig motorisk udvikling og bevægelsesfrihed

En Wheely bug er et køretøj – men det er også så meget mere end det. Blandt andet er skubbedyret et redskab til at styrke dit barns tidlige motorikudvikling. Med sin helt unikke evne til at bevæge sig i alle retninger, udfordrer skubbedyret dit barn til at både udforske – og forstå – bevægelse.

Med andre ord kan en Wheely Bug hjælpe med at fremme:

  • Koordination
  • Balance
  • Rumlig bevidsthed

Det er alt sammen evner, der er essentielle for dit barns fysiske udvikling.

To størrelsesmuligheder for optimal komfort og udnyttelse

Det er naturligvis vigtigt, at skubbedyret passer til dit barns højde og drøjde. Kun sådan vil han eller hun få det optimale ud af skubbedyret. Derfor fås Wheely Bug også i to forskellige størrelser.

Den lille model egner sig bedst til børn i alderen 12-36 måneder. Den store model er derimod designet til aldersgruppen 3-6 år. Uanset hvilken model du vælger til dit barn, vil barnet få glæde af sin Wheely Bug i flere år. Herefter kan den også sagtens gå i arv til mindre søskende eller andre børn.

Frustrationsfri leg og nem vedligeholdelse

Det der virkelig adskiller en Wheely Bug fra andre børnekøretøjer, er, at den kan køre i alle retninger – herunder også sidelæns. Det gør det nemt for barnet at komme videre i sin leg uden afbrydelser. Med andre ord fører det til en mere frustrationsfri leg, der heller ikke kræver konstant indblanding fra en voksens side.

Det er ikke kun barnet, der slipper for frustrationer. Det gør du som forælder faktisk også. Skubbedyret er nemlig ret nemt at rengøre. Det kræver blot en fugtig klud, og så er den igen klar til leg. På den måde slipper du for at bruge timevis på rengøringen af skubbedyret. Det vil du sætte pris på.

Hvis du gerne vil købe en Wheely Bug til dit barn, kan du finde et stort udvalg hos Legebyen.dk. Her får du også gratis fragt, når blot du bestiller for mindst 399 kroner.