Tom K – eksklusiv frisørsalon i Kolding

Tom K er en eksklusiv, økologisk frisør i Kolding, som tilbyder klipning af både damer, herrer og børn – og her sætter de kvaliteten i højsædet.

Frisørbesøget er her en oplevelse, som begynder med en konsultation omkring dit hår. Her kan du få professionel rådgivning angående frisure, hårets tilstand og meget mere. Herefter får du en afslappende vask med hovedbundsmassage for at gøre dit hår klar til klipningen. Når du så er blevet klippet, får du også stylet dit hår, så du altid forlader salonen med en fed ny frisure, der sidder lige som den skal.

Tom K tilbyder desuden diverse tillægsbehandlinger ud over det sædvanlige dame-, herre- eller børneklip. De tilbyder blandt andet farvning, reflekser/striber, permanent, retning og farvning af bryn, farvning af vipper samt hårkur. De kan rådgive omkring de bedste farver og løsninger til dit hår, så du får fremhævet de bedste træk ved dig selv.

Tom K benytter udelukkende Ecotech produkter. Ecotech er en garanti for at alle produkter og farver overholder alle de strenge lovkrav til ingredienser og emballage i både EU, US og AU. Ecotech er kvalitetsprodukter, som er fri for bl.a. ammoniak, sulfater og parabener, så du slipper for allergiske reaktioner, når du får vasket eller farvet dit hår.