Tag på tur med gutterne til Voldby

Har du brug for at komme lidt væk fra hverdagen, så tag på tur med gutterne til Voldby. Voldby ligger ca. 2 timer fra København, og det er en hyggelig lille by, hvor I kan nyde en frokost eller middag på en af de lokale restauranter. I kan også tage en tur i den hyggelige havn eller nyde en øl på en af de lokale pubber. Se mere om Voldby på denne side. Her kommer 3 gode idéer til aktiviteter du kan lave med gutterne i Voldby

Voldby Friluftsbad

Er i nogle gutter, som ønsker at få en virkelig god herretur og vil i gerne have lidt sjov undervejs, så tag på Voldby Friluftsbad. Her vil i finde mange forskellige faciliteter, som I kan lege og hygge jer i.

Helikoptertur

I kan også kigge på, om det er muligt at arrangere en helikoptertur til Voldby. På den måde kan i få en helt unik oplevelse og se Voldby fra oven.

Udflugt til Skamlingsbanken

Hvis i er nogle kulturinteresserede gutter, så kan i tage på besøg hos Skamlingsbanken. Der er en unik udsigt, som i kan nyde sammen.

Byens historie

Byens historie går helt tilbage til 1200 tallet, hvor enkelte dele af byen allerede var bebygget. Man mener faktisk at det er sandsynligt at landsbyen har eksisteret siden vikingetiden. Byen er en forteby og ligger i en længe, hvor der har været en stor beboelse. Dette har medført at en del fund er blevet foretaget i byen. I dag er der ca. 300 personer, som bor i byen. Er din interesse for Voldby blevet vækket og kunne du godt tænke dig at læse mere om byen, så kan du på denne side, finde mere information.

Konklusion

Hvis I har planer om at tage på tur med gutterne, men ikke ved hvor i skal hen, så kan Voldby være et godt sted at kigge på. Voldby byder på mange gode seværdigheder og steder, hvor i kan hygge jer.