Spar penge i hjemmet og vælg det rigtige elselskab

Priserne på stort set alting er steget, og derfor er der flere ting, man kan gøre for at spare penge i dagligdagen. Især posten el er en stor pengesluger, og derfor kan det være en rigtig god idé at tage et nærmere kig på dit elselskab og jeres aftale!

Vælg den rigtige udbyder og spar penge i hjemmet

Der er mange faktorer, som du skal have fokus på, når du skal vælge din udbyder. Pris, kvalitet, bæredygtighed og kundeservice er især noget, som mange danskere lægger vægt på ved et elselskab. Du bør derfor tage stilling til, hvilke behov du vægter højest. Er det eksempelvis pris og grøn strøm eller kundeservice og variabel el? Det er derfor forskelligt fra husstand til husstand, hvilken udbyder du bør vælge. Online kan du finde mange råd og tabeller over, hvilke elselskaber, som tilbyder hvad – for eksempel billigste selskaber og bedst anmeldte. Husk altid at tjekke selskabets omdømme og sammenligne priser. NettoPower er en god ny potentiel udbyder, som har stor vægt på pris, gennemsigtighed og kvalitet. Læs mere Om nettopower, hvis dette lyder som noget for dig!

Vælg den rigtige aftale og spar penge i hjemmet

Det kan være utroligt svært at gennemskue, hvilken aftale du skal lave med dit elselskab. Skal det være fast- eller fleksibel elpris, og hvad er det egentligt? En fast elpris er selvsagt en aftale med dit elselskab, hvor prisen fastlægges over en periode på typisk 3 måneder med afsæt i markedet. En fleksibel elpris er derimod en aftale, hvor prisen svinger fra time til time. Du skal derfor nøje overveje, om du er god til at holde øje med svingende priser, og hvordan dit elforbrug passer de to typer aftaler. Tag eventuelt en snak med dit selskab, og få hjælp og råd til, hvad der passer bedst til dit forbrug.