Silversplints kan ændre din hverdag

Rigtig mange mennesker kan få stor glæde af at benytte Silversplints. For nogen kan det ligefrem være et produkt, der ændrer hverdagen til noget meget bedre.

Hvad er Silversplints?

Silversplints er sølvskinner til fingrene. Altså en fingerskinne der kan stabilisere dine fingerled, og på den måde bliver hånden bedre til at holde om ting og gribe fat i ting. Altså en hjælp til at udføre det, der er helt normalt for andre i hverdagen. En hjælp der virkelig kan gøre en stor forskel. Og altså gøre dig mere selv mere selvhjulpen og dermed din hverdag lettere og mere behagelig.

Hvem har glæde af Silversplints?

Der er rigtig mange mennesker, der kan få glæde af at benytte Silversplints. Dem der kan få mest ud af at benytte dem er personer med permanente problemer med leddene i hænderne og i håndleddene. Det kan f.eks. være dig med gigt, dig med hypermobilitet eller dig med Ehlers Danlos syndrom, der er en arvelig bindevævssygdom. Har du en af disse lidelser kan du via Silversplints få stabiliseret dine led og du vil kunne mærke aflastning, der kan dæmpe dine eventuelle smerter. Eller du kan med Silversplints få korrigeret dine fingre til deres optimale stilling og dermed bremse led, der er overbevægelige.

Du kan få støtte hos kommunen

I rigtig mange tilfælde kan Silversplints bevilges af din kommune. Her skal du blot et smut til din praktiserende læge og få en vurdering af, om du har et behov eller ej. Vurderes det, at du har et behov, så kan du skrive en ansøgning om støtte til kropsbårne hjælpemidler og sende den til din kommune. Får du bevillingen, så er det blot at kontakte virksomheden K. C. Pedersen og få hjælp til at få de rette hjælpemidler.

Skræddersyet til dit behov

Hos K. C. Pedersen kan du få lavet dine Silversplints skræddersyet, så de matcher lige præcis dit behov. Altså du kan få foretaget en opmåling, så de kan produceres til at passe helt perfekt til dig og dine behov. Det er selvfølgelig også mere elegant at se på, når dine Silversplints bare sidder helt optimalt. Hos K. C. Pedersen er de klar til at imødekomme deres kunders behov, og de har derfor denne mulighed i sortimentet. Det gør de via Kirsten C. Pedersen, der er certificeret ekspert og ergoterapeut i håndterapi. Kirsten Pedersen har arbejdet med Silversplints i 15 år og har dermed enorm erfaring på området.