SharePoint HR portal

En SharePoint HR portal er en vigtig ressource i både små og store virksomheder. Det eneste tilfælde, hvor en SharePoint HR portal måske ikke er så oplagt er, hvis det drejer sig om en enkeltmandsvirksomhed, eller en meget lille virksomhed med så få medarbejdere, hvor udgifter til en HR portal vil være lidt spildt. Men lige så snart jeres virksomhed kommer op i et lidt højere antal medarbejdere, er det en rigtig god idé at supplere jeres andre IT-systemer med en HR portal.

En SharePoint HR portal er bygget op i SharePoint og er dermed del af jeres Microsoft 365-løsning. SharePoint er en onlineløsning, som er cloudbaseret, og alle medarbejderne i jeres virksomhed vil derfor nemt kunne have adgang til jeres IT-systemer, heriblandt SharePoint HR portalen.

Der findes forskellige HR-integrationer, som er oplagte at kombinere med SharePoint, men præcis hvilken løsning I skal have i jeres virksomhed, kommer an på jeres krav, ønsker og præferencer.

Vi hjælper jer med at lave en kombineret IT-løsning, så I får alle jeres systemer samlet ét sted. Det er ikke blot praktisk men er også ofte billigere i længden. En anden fordel ved at have en SharePoint HR portal er, at det er baseret på Microsoft 365, som ofte bliver opdateret og sikkerhedstjekket, og derfor kan I være sikre på altid at have en opdateret og sikker HR portal.

En SharePoint HR portal er en rigtig god løsning, da I ikke blot samler alle informationer om jeres medarbejdere/kolleger på samme sted, men også har mulighed for at styre, hvem der kan se hvad. Og HR-folkene i jeres virksomhed vil nemt kunne planlægge projekter og fordele medarbejderne på projekter alt efter, hvilke kompetencer der er brug for på et givent projekt.

At bruge en SharePoint HR portal gør det også nemt for jer at overholde f.eks. GDPR, da I ikke selv skal bekymre jer om sikker elektronisk opbevaring af personfølsomme oplysninger, da dette vil blive varetaget eksternt. Det er dermed op til det firma, som behandler disse data, at overholde gældende lovgivning.

Specialister i SharePoint online og Microsoft 365

Her hos UpShare går vi højt op i at gøre det nemt og bekvemt for jer at bruge SharePoints løsninger. Og det gælder også SharePoint HR portalen. Kombinationen af SharePoint online og Microsoft 365 er helt perfekt, da det giver jer den mest optimale IT-løsning. HR-afdelingen i alle større virksomheder er en vigtig del af firmaet, og derfor er det essentielt, at både HR-folk, almindelige ansatte og cheferne i jeres virksomhed får et godt overblik over alle jeres medarbejderdata.

I stedet for at rode med fysiske papirer og risikere at dokumenterne bliver væk, kan I have stor fordel af at flytte meget af det administrative arbejde og jeres dokumenter online. Vi står klar til at hjælpe jer med jeres nye SharePoint HR portal, og vi kan forsikre jer om, at jeres løsning vil være langtidssikret og nutidig. Med SharePoint HR portalen kan systemet blive tilpasset jer, i stedet for at I skal tilpasse jer systemet.