SECTRO – Udstyr til sikkerhedssektoren

Virksomheden SECTRO har siden 2010 haft fokus på at give kunderne den bedste service med et stort sortiment af udstyr til sikkerhedssektoren. Af den grund har de derfor med årene tilpasset og udvidet deres sortiment, så det dækker de fleste af deres kunders behov. Så hvad end du leder efter sikkerhedsudstyr til vagt, politi eller outdoor, er du kommet til det rette sted.

Hvor alt førhen kun foregik gennem deres webshop, har de udvidet forretningen med en butik i Rødovre, hvor man kan komme forbi, inden man beslutter sig for noget. Læs med videre for et lille indblik i deres store sortiment, der kan findes på deres webshop, som også indeholder adressen samt åbningstider for deres butik i Rødovre.

Meget mere end kun udstyr til security

Udover at have et sortiment til både vagt, politi og outdoor, har Sectro.dk i kategorien ”Præhospital” også et udvalg af udstyr egnet til behandlere, samaritter, nødbehandlere og andet sundhedspersonale.

I deres udvalg af rygsække er diverse tasker, der bl.a. er beregnet til førstehjælpskits og hjertestartere. Inden for samme kategori tilbyder de også et bredt udvalg af diverse bæltetasker, der er designet til at indeholde førstehjælpsgrejet.

Bredt udvalg af udstyr til vagter og security

Inden for vagt og security-kategorien, har de alt det udstyr, som de fleste skal bruge i den professionelle hverdag. Til kunderne, der skal teste spritbilister, sælger SECTRO alkometre fra det danske firma Alco Tech, der leverer alkometre til både politi og myndigheder i ind- og udland.

Under beklædningsgenstande tilbyder de et stort udvalg af både hovedbeklædning såvel som påklædning, der dækker over tøj til sommer, vinter og overgangsmånederne. Der er derfor god mulighed for at være klædt godt på.
Hvis man skulle have lyst til at dekorere uniformerne, har SECTRO også et lille udvalg af velcro patches.

Udstyr til populære udendørsinteresser

SECTRO’s sortiment er hovedsageligt tiltænkt sikkerhedsfolkene, men eftersom flere af tingene også kan bruges til friluftslivet, har de også en outdoor- og sport-kategori. Så hvad end det er telte, powerbanks, rygsække, lygter m.m., du står og har brug for, er der stor sandsynlighed for, at der er noget for dig i deres store udvalg.

Til de jagt- og cykelinteresserede har de også et mindre udvalg. SECTRO er med deres store udvalg derfor et oplagt sted at handle, næste gang du står og mangler ting til virksomheden, fritidsinteresserne eller noget helt tredje.