Salg af sølv – tjen penge på dit gamle sølv

Kunne du tænke dig lidt penge mellem hænderne? Har du nogle gamle sølvsmykker eller andet sølv liggende, som du ikke bruger længere? Så bør du måske overveje salg af sølv.

De fleste har nogle gamle smykker eller sølvtøj liggende, som ikke bruges og bare ligger og fylder. Nogle sølvsmykker går også ud af mode, og derfor skal man hele tiden opdatere smykkeskrinet. Dette er en mulighed med salg af sølv. Det er nemlig muligt for dig at tjene penge på dine gamle sølv ting, og så kan du jo med god grund gå ud og investere i noget nyt eller noget helt andet.

For at tjekke om det er ægte sølv, som du har liggende, skal du kigge efter et stempel – eventuelt med en lup eller et forstørrelsesglas, da det kan være meget småt.

Hvis du overvejer, hvordan man opgør værdien i sølvet, så er det ret simpelt. Sølvprocenten afgør sølvets værdi og prisen på sølvtøjet. Jo højere renhed, jo højere pris. Sølvtøjet vejes og værdien afgøres efter vægt. Herudover er det verdensmarkedet, der bestemmer sølvprisen. Denne pris er meget afhængig af finansmarkedet og kan svinge flere gange i løbet af et døgn i urolige tider på aktiemarkedet. Designersølv er i særlig høj kurs, hvilket eksempelvis gælder Georg Jensen, Kay Bojesen og mange flere. Derfor er det altid vigtigt at få en seriøs og professionel vurdering af dit sølv.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her professionel salg af sølv.

Salg af sølv – sådan vurderes dit sølv

Det skal ikke være besværligt at lave et salg af sølv, og det er det heller ikke. Du skal blot kontakte virksomheden, som giver en umiddelbar vurdering med tilbud om køb eller blot et råd med på vejen. Du vurderer om dit salg af sølv skal gennemføres. Herefter aftales et uforpligtende møde for eventuel handel. Under mødet vurderes dit sølv præcist, hvorefter du godkender prisen. Du fremviser lovpligtig billedlegitimation, og du afgør om dit salg af guld skal foregå via kontanter, en bankoverførsel eller med MobilePay.

På denne måde kommer du hurtigt og nemt af med dit gamle sølvtøj, og du får en god håndfuld penge mellem hænderne.