Sådan kommer du godt igennem sommerens picnic-ture

Med godt vejr og eventyrlyst drager mange danskere i de varmere måneder ud på diverse naturudflugter. Med udflugter er det ofte en oplagt idé også at nyde lidt medbragt med eller drikke, hvilket dog kommer med dets eget sæt af udfordringer. Derfor kan du med fordel læse med og finde tips og tricks til, hvordan du gør dine picnic-ture til succeser.

Medbring det nødvendige, men pak samtidigt let og praktisk

Skal du på picnic i naturen, er det vigtigt, at du medbringer alle de nødvendige fornødenheder – her gælder for eksempel mad, snacks og drikkevarer. Herunder er det dog også vigtigt at huske at medbringe ting såsom service og også gerne poser til det affald, I måtte generere.

Når man er på vandretur eller andre former for ture i naturen, er det vigtigt ikke at pakke for meget med. Sørg derfor for at bringe det nødvendige, og altså hverken mere eller mindre. Vil du spare ekstra på vægter, kan det for nogle desuden være en god idé at medbringe engangsservice frem for rigtigt bestik, glas og tallerkner.

Engangsservice dækker bredt, og herunder tæller for eksempel alt fra papkrus- og tallerkner til bestik eller tandstikker. Udover at være oplagt på en picnic tur i det fri, vælger mange også at bruge engangsservice til børnefødselsdage eller udendørs arrangementer.

Planlæg din rute og gå på opdagelse

Når det handler om at være på udflugt i naturen, kan det ofte være en god idé at have gjort sig den rette mængde forarbejde hjemmefra. Når det er sagt, har det dog også stor værdi at lade sig føre på afveje, så man kan opdage nye smukke åndehuller, der kan danne rammerne om et fint picnic-eventyr.

Husk altid at behandle naturen med respekt, også når du forlader den efter endt picnic. Brugt engangsservice skal for eksempel afskaffes på korrekt vis.