Sådan indretter du dit badeværelse bedst muligt

Måske har du i længere tid gået og sukket over jeres badeværelse. Det kan være at det aldrig er blevet sat i stand efter I flyttede ind, eller du ganske enkelt føler der mangler noget i jeres nye eksklusive badeværelse.

Farver og indretning

Først og fremmest er det godt at lægge en plan over hvilken indretning man ønsker for et badeværelse. Måske har du altid drømt om et badekar eller et stort baderum? Eller måske har du altid gået med en lille indvendig drøm, om at have et blåt badeværelse. Uanset hvad er det godt at sætte sig ned og skrive sin drømme ned. Dertil skal det siges, at man kan komme langt med indretning. Det kan være, at det blå badeværelse kan opstå ved at hænge billeder op i blå nuancer, samt tilføje blå pyntegenstande som skaber en god effekt sammen med billederne.

Belysning er vigtig for helheden

Når man har fået indretningen på plads, er det vigtigt at kigge på belysningen. Det kan være at du har et stort vindue, som lyser badeværelset op i sommerhalvåret, men hvad med resten af året? Vær opmærksom på hvilken effekt din belysning kan give. Ønsker du et varmt lys, eller ønsker du et mere skarpt og direkte lys? For at skabe en god effekt i badeværelset, kan man med fordel få et spejl med lys. Dette er ligeledes med til at få badeværelset til at virke mere eksklusivt og lyst. Du kan med fordel kigge efter dit spejl med lys her.

Vedligeholdelse og rengøring

For at have et pænt badeværelse, er det ligeledes vigtigt at holde det pænt og rent. Her kan man gøre små tiltag i hverdagen, som at tørre armaturet af efter man har været i bad, for at mindske kalkdannelse. Eller pudse sit spejl med lys dagligt, for at give en renere følelse i rummet