Sådan frisker du dit køkken op for få penge

Køkkenet er et af de rum i hjemmet, som der oftest bruges. Det betyder, at det er udsat for masser af slid, og med tiden kan det derfor komme til at se på trist og kedeligt ud. Og når det sker, forsvinder lysten også gradvist til at bruge det, hvorfor madlavningen bliver noget, der bliver gået kraftigt på kompromis med.

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så er det måske tid til, at dit køkken får sig en overhaling. Og det er da heldigvis også muligt – endda for meget få midler.

Mal dine skabslåger i en ny farve

For det første bør du tage et kig på dine skabslåger. Disse kan ofte have fået en masse skrammer og hakker, og lige meget hvor meget de forsøges rengjort, så vil de altid se slidte ud. Det er dog noget, som der hurtigt kan friskes op.

Du skal blot pille dine skabslåger af, slibe dem godt og grundigt ned, male dem med en grunder og efterfølgende give dem den farve, som du drømmer om. Før i tiden var hvid det foretrukne valg, men i dag er folk villige til at eksperimentere, og derfor kan du skabe et meget moderne udtryk med farvede eller helt mørke skabslåger.

Husk grebene

For at sætte prikken over i’et på dine skabslåger, bør du også investere i nogle nye greb.

Det kan også her være nogle, der er i en bestemt farve eller er formet på en helt anden måde. Det vil få dine skabslåger til at se ud, som var de helt nye, og sammenlagt vil de to, meget billige justeringer give hele dit køkken et nyt og friskt udtryk.

Hvis du gerne vil have flere gode tips til, hvad du kan gøre for at forbedre hus, have og livsstil så tag et kig online.