Sådan finder du nyheder fra din kommune

I dag får man sine nyheder mange forskellige steder fra. Det kan være fra de landsdækkende aviser, på de sociale medier og andre steder. Men nyhederne herpå dækker ikke altid de ting, som foregår i dit lokalområde.

Der findes dog en måde, hvorpå du nemt kan få nyheder fra dit lokalområde. Der er nemlig lavet en netavis til hver enkelt kommune i landet. Dem kan du læse lidt om her:

Sådan finder du din kommunes netavis

Uanset hvor i landet du bor, er du sikker på at kunne finde de lokale nyheder. For eksempel kan du finde Københavns Netavis her. Under sektionen Danmark, finder du desuden aviserne fra de øvrige kommuner i landet, hvis du klikker på den sektion som kaldes De 98 lokale.

På alle netaviserne finder du nyheder inden for mange forskellige emner, så du kan læse om alt det, som interesserer dig. Emnerne som du kan læse artikler inden for er nemlig Kultur, Erhverv, Debat og politik, Samfund og 112, som for eksempel dækker hvilken kriminalitet der bliver begået i din kommune. Desuden kan du under sektionen kaldet Danmark, læse nyheder fra hele landet. På den måde får du altså både et nyhedsoverblik fra din egen by og kommune, men også de store landsdækkende nyheder.

Elsker du at deltage i arrangementer?

Ud over de mange nyheder som kan læses på netavisen, skrives der også artikler om, hvilke arrangementer og begivenheder som afholdes i din kommune. Hvis du elsker at deltage i forskellige ting, kan det være rart at kunne gøre det i lokalområdet, så man ikke skal rejse for langt ud i landet.

Du kan blandt andet blive opdateret, hvis der for eksempel afholdes en koncert eller et foredrag i din by. Derudover bliver der også skrevet om, hvis der for eksempel åbner en ny restaurant eller svømmehal som du kan besøge.