Sådan får du lavet dine nye vejstriber

Vi tænker måske ikke over det, men når du færdes i trafikken, oplever du vejstriber over alt – ved lyskryds, ved gågaden, på motorvejen og på parkeringspladserne. Hvis ikke vi havde vejstriber i trafikken, vil der ingen struktur være, for hvor langt må jeg køre frem i lyskrydset, nu når der ikke er en vejstribe til at fortælle mig det? Eller hvornår må jeg overhale traktoren, som kører foran mig på landevejen, hvis ikke der er nogle vejstriber i midten på vejen? Og endnu værre, hvis ikke der er nogle vejstriber i midten af vejen på landevejen, hvordan skal jeg så vide, hvor stor min vejbane er, før at jeg rammer frontalt ind i de modkørende billister. Uden at være ekspert på området er det ret nemt at tænke sig til, at uden vejstriber, ville vi opleve mange flere uheld på de danske veje.

Andet end bare vejstriber

Det er nok ikke det mest spændende at snakke eller skrive om, men ikke desto mindre er det utrolig vigtig for din og min sikkerhed. Vejstriber, lyskryds, hastighedsskilte og kantpæle er alle sammen hjælpemidler, som vi bruger hver dag i trafikken uden overhovedet at ligge mærke til det. Prøv at tænk din sidste køretur igennem – Hvor mange gange oplevede du ikke en af de fire hjælpemidler på din rute? De er over alt og er fuldstændig uundværlige for vores allesammens sikkerhed, når vi færdes i trafikken.

Mere end bare vejstriber

Nu er det nok ikke alle, som har brug for vejstriber privat, men den teknik man bruger til at lave vejstriber, kan også bruges til at lave en ny sjov forhindringsbane til børnene eller andre kreative projekter, hvor kun fantasien sætter grænser. Hjemmesiden avs-vejsikring.dk kan både hjælpe med at lave vejstriber af god kvalitet og andre kreative projekter. Find hele sortimentet og mulighederne indenfor vejstriber på hjemmesiden.