Plantronics – historien bag de populære headset

Leder du efter et headset, som giver dig den bedste lydoplevelse? Ønsker du kvalitet fra den højeste skuffe? Så bør du tage et kig på udvalget fra Plantronics.

Langt de fleste af os kender til brandet Plantronics og deres produkter. Historien fører helt tilbage til 1960’erne, og dermed kan vi konkludere, at Plantronics har været med på lydbølgen i en del år efterhånden. Konceptet bag dette brand kommer fra to piloter, der havde et fælles mål om at skabe noget lettere og mere fleksibelt samt avanceret lydteknologi til brug i luften og rummet. I 1962 lancerede man så det første letvægts headset til luftfart og industri, og derefter gik det kun en vej. Plantronics begyndte at producere til NASA, og i 1968 blev Pacific Plantronics headsets anvendt under en Apollo mission, og de første ord fra månen blev transmitteret via et Plantronics headset. Med denne imponerende historie bag sig, er du altså garanteret den ultimative kvalitet, og du kan med stor fordel tage et kig på det store udvalg – der er med garanti noget, der falder i din smag.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af headset fra Plantronics.

Stort udvalg af Plantronics produkter til enhver smag

Brandet har gennem historien begået sig ud på en lang rejse, som har resulteret i en ændring i industrien, som vi kender den. Med den nyeste teknologi og allerhøjeste kvalitet i fokus har Plantronics introduceret en lang række produkter, som vi kan have glæde af i dag. Du finder eksempelvis den lækre og design rige “Explorer” serie, som giver dig en trådløs hverdag, hvor du ikke behøver tænke på ledninger, der begrænser dig. Med et headset som disse kan du være på farten med god lyd og opkald blot ved et enkelt tryk.

Du finder også den stilfulde “Savi” serie, som består af et hav af forskellige produkter, hvoraf du kan vælge alt fra Bluetooth headset til headset med ledning.

Hvis du er mere den sporty type, kan du med stor fordel tage et kig på “Backbeat” serien, som udelukkende henvender sig til sport eller træning mm.

Hvis du er kørende sælger eller bare en del på farten, så kan du med god grund anskaffe dig øresnegle, som du kan anvende til at optage telefonopkald imens du er på farten.

Uanset hvad du ønsker at bruge dine Plantronics produkter til, så findes der helt sikker også noget for dig.