Planlægger du konfirmation?

Konfirmationen er en ganske særlig anledning. Og hvis du planlægger en konfirmation for dit barn eller et andet ungt menneske i din bekendtskabskreds, er det essentielt, at du inkorporerer opdækning og pynt i dine overvejelser.

Tilbehør til konfirmation omfatter typisk blomster, duge, balloner og diverse former for bordpynt. Bordkort til konfirmation er som regel også på indkøbslisten for dem, der står for selve planlægningen af festen. Det er der fire gode grunde til, hvorfor man skal inkludere bordkort til en konfirmation.

1. Organisering

Når du dækker op med bordkort, sørger du for, at gæsterne ved, hvor de skal sidde. Hvis der er mange gæster, kan bordkortene forhindre eventuel forvirring ved ankomst.

Du kan også lave en oversigt over bordene, der kan hænge først, som gæsterne træder ind i festlokalet.

2. De sociale interaktioner

Har du inviteret et par stykker til konfirmationen, som ikke har specielt meget til fælles med de andre gæster? Er der et par gæster, som foretrækker at sidde med deres familie eller ligefrem helst ved siden af mennesker, de aldrig har mødt før?

Bordkort til konfirmationen hjælper dig med at facilitere de bedste sociale interaktioner.

3. Det personlige præg

Bordkort til konfirmationen sikrer også et personligt præg på begivenheden. Du kan enten vælge at få printet gæsternes navne direkte på kortene eller skrive dem i hånden – og måske tilføje en personlig hilsen.

4. Den festlige atmosfære

Bordkort til konfirmation kan bidrage til en festlig atmosfære og gøre bordopdækningen mere indbydende for festens gæster. Og når du bestiller bordkort til konfirmation, har du typisk masser af designmuligheder at vælge imellem.

Hvilke bordkort til konfirmation skal jeg vælge?

De bedste bordkort til konfirmation er dem, der passer til festens tema. Konfirmationer findes i mange afskygninger og afhænger ofte af, hvem der skal konfirmeres.

Hvis du og konfirmanden for eksempel er blevet enige om et farvetema i hvidt og lyseblåt, kan du med fordel vælge nogle bordkort, der afspejler og forstærker dette tema. Dertil kan du overveje at bestille nogle bordkort til konfirmation, der er fremstillet i unikke former og materialer.

Hos Skovgaarden finder du et stort udvalg af bordkort til konfirmation, der blandt andet dækker akryl- og træbordkort i et væld af smukke design. Og hvis du har brug for hjælp til at finde de helt rigtige modeller, sidder Skovgaardens medarbejdere altid klar til at hjælpe dig på vej mod det rette bordkort og den uforglemmelige konfirmationsfejring.