Plankebord af højeste kvalitet

Når snakken kommer på plankebord, er der ingen tvivl om at dette er det centrale møbel i hjemmet. Alle føler at ved spisebordet, der samles familien og venner til en snak imens man nyder et godt måltid. Her dyrkes nærvær og hygge på en måde som ikke sker andre steder i huset, end ved plankebordet. Derudover kan dette også være stedet hvor vennerne eller familien sidder, og laver fælles aktiviteter som kunne være brætspil, eller andre sjove ting man kan lave i fælleskab. Trends og nutidens normer former oftest hvad det er folk køber på nettet samt hvilke spiseborde folk finder inspiration til. Her har vi gennem de seneste år set en stigning i flere det har valgt at gå mod disse trends af stål og andre borde. Til nu at vil have et flot plankebord. Med fokus på os og hvad vi skal levere, er der ingen tvivl om at vi synes du skal bestille et flot og naturligt plankebord som stadig er med på nutids moderne trends.

 

Skal dit næste spisebord være et plankebord

Hvi du skulle være i tvivl og måske ikke være den helt store trænørd. Så kan plankeborde fås i en række træsorter. Du kan fx. vælge mellem forskellige træsorter som Asketræ, valnød og egetræ. Dette er vores 3 træsorter, dog skal det siges at hvis du fortrækker en anden og udenlandsk træsort, så kan dette kom bestilles hjem til special borde. Til alle som er helt vilde med et stykke ordenligt håndarbejdet og kvalitet. Så er et plankebord det perfekte for dig. Det er en meget omhyggelige proces som giver noget af det fineste træ man overhovedet vil kunne ønske sig. Træet er helt vildt flot og giver bare et super godt look i alle hjem lige meget den normale stil og trend.

 

Plankebord med fokus på det gode håndarbejde

Hvis du vælger vores plankeborde, så kan vi med ro i maven fortælle dig at det er lavet med kærlighed og ordenligt håndarbejde. Vi bruger meget tid på at levere et produkt vi er stolte af. Og et produkt som kan skabe glæde for dig og din familie i det rum som du ønsker. Prisen på vores borde hænger lidt sammen med den høje kvalitet af vores plankeborde. Men det smukke arbejde og det look som det giver, er alle pengene værd. Vi håber at du vil besøge vores hjemmeside se vores flotte og store udvalg af plankebord.