Pinewood forhandler – find praktisk kvalitetstøj

Er du vild med at være ude i naturen? Ønsker du at trodse diverse forskellige vejrtyper men mangler noget praktisk tøj til dette? Så leder du måske efter en Pinewood forhandler.

Hos en Pinewood forhandler finder du produkter i høj kvalitet og funktionalitet. Uanset om produkterne er våde eller tørre, har de en god pasform samt et super praktisk design. Før Pinewood’s produkter rammer butikkerne, har de været igennem kvalitetskontrol og tests, hvor mennesker, der dagligt er ude i skoven, prøver at se, hvad produkterne kan klare, og om de lever op til forventningerne, som en naturelsker har. Du går altså aldrig helt galt i byen, hvis du beslutter dig for at besøge en Pinewood forhandler.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din Pinewood forhandler.

Besøg din Pinewood forhandler

Hos din Pinewood forhandler finder du et bredt udvalg af produkter til både børn og voksne. De mange kollektioner byder på fritidstøj, fisketøj og jagttøj i mange forskellige farver. På den måde er der garanti for, at du finder noget, der falder i din smag. Det er desuden helt ligegyldigt, om du skal nyde naturen i den varme sæson eller det kølige efterår, da du både finder tykke jakker og smarte shorts, som egner sig perfekt til naturelskeren. Kom hurtigt af sted på jagt, fisketur eller vandring med et besøg hos din Pinewood forhandler.

Pinewood – høj kvalitet siden 1990’erne

Pinewood startede i 1990’erne som en lille svensk familievirksomhed, der blev drevet i garagen. Den første produktion bestod af deres velkendte “Canada Shirt Classic” i fire forskellige farver. Denne fik dog en varm velkomst af forbrugerne, og hurtigt efter blev flere Pinewood produkter efterspurgt. Siden da er der kommet et hav af nye produkter til samt mange nye farvekombinationer. Virksomheden er den dag i dag lille men yderst anerkendt og værdsat, bl.a. grundet deres fleksibilitet og følsomhed over for deres kunders ønsker og behov. Du kan altså med stor fordel tage et kig på udvalget af produkter hos din Pinewood forhandler, hvor der er garanti for, at du finder noget, som du kan bruge til din næste tur i naturen.