Orijen – hundefoder til ethvert behov

Er du på udkig efter noget nyt hundefoder til din hund? Måske du lige har fået din første hund, hvorfor du leder efter det helt rette foder til den? Uanset, hvorfor du er på udkig efter noget hundefoder, så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om Orijen, som laver noget helt fantastisk hundefoder. Orijen har ligefrem vundet priser for deres hundefoder, og det er af netop den grund også anerkendt af hundeejere hele verden over.

Det er desuden hundefoder, er er helt kornfrit samtidig med, at dets glykemiske indeks er utroligt lavt. Langt de fleste hunde kan ligeledes fodres med foder fra Orijen, idet det også har et højt indhold af kød. Med det sagt, er foderet fra Orijen især perfekt til hunde, der døjer med allergier eller diabetes. Ønsker du således at købe noget nyt hundefoder til din hund, så er Orijen altså et rigtig godt valg.

Få biologisk tilpasset hundefoder fra Orijen

Orijen tilbyder altså hundefoder, der er af allerhøjeste kvalitet. Faktisk går hele deres koncept ud på at lave hundefoder, der matcher den kost, som din hund helt naturligt ville have spist, hvis den levede i naturen. Det vil sige, at de laver foder, som din hund biologisk set er født til at spise. Af netop den grund er Orijen hundefoder spækket med proteiner samtidig med, at det indeholder færre kulhydrater – og så er det, som sagt, helt kornfrit. Foderet er altså biologisk tilpasset med kød og fisk, således alle varianter indeholder hele 80% kød eller fisk samt 20% frugter, planter, bær og lignende.

Orijen er det sikre valg

Det er desuden helt ligegyldigt, hvilken hund samt hunderace du har – Orijen tilbyder nemlig foder til enhver hunderace samt –type. Du kan blandt andet vælge hundefoder specielt egnet til senior hunde og hvalpe alt efter, hvor gammel er ung din hund er. Derudover har du naturligvis også rig mulighed for at vælge foder efter, hvor stor din hund er samt, hvilken race den er. Det er nemlig utroligt vigtigt, at du fodrer din hund efter netop dens gener og behov, hvis dens komfort skal være helt i top. Orijen er flere år i træk blevet kåret som det bedste hundefoder på markedet, og du går altså ikke helt galt i byen, hvis du vælger at fodre din hund med deres foder.