Moderno.dk hjælper dig godt i hus med et stort udvalg af hjørneskabe og køjesenge i flotte og praktiske design

Trænger din bolig til en makeover? Så kan Moderno.dk med garanti hjælpe dig på rette vej! Hos Moderno.dk er du hjemme, uanset hvor og hvordan du gerne vil bo. Virksomhedens mange års erfaring med design, salg og produktion af moderne skandinavisk interiør gør dem til en sværvægter i den danske møbelindustri. Find et hjørneskab, en køjeseng eller noget helt tredje på www.moderno.dk.

Udnyt hjemmets kroge optimalt med et hjørneskab

At udnytte plads effektivt er bare en af de mange hjørnesten, der ligger til grund for webshoppen Moderno.dk. Et praktisk hjørneskab er et eksempel på et af sortimentets mange møbler, der kan netop dette. Hjørneskabe er ofte elegante løsninger til akavede hjørner, der ikke udnyttes ordentligt. Hos Moderno.dk forhandles mange forskellige versioner af et hjørneskab, sådan at du ikke behøver at bruge værdifuld plads midt i et rum. For eksempel fås et hjørneskab, der fuldstændigt forvandler dine ubrugte hjørner til en ny væg med masser af skabsplads inde bag ved. Hjørneskabe er derfor den perfekte løsning til dig, der bor lidt småt og således gerne vil udnytte dine kvadratmeter mere optimalt. Går du derfor rundt og drømmer om mere skabsplads i hjemmet, sådan at du ikke behøver at fylde kælderen op til randen? Så er et hjørneskab med sikkerhed det rigtige møbel til dig.

En køjeseng giver mere plads i børneværelset

En køjeseng er et andet møbel, der bestemt sparer gulvareal ved at udnytte i højden. Du kan nemlig finde køjesenge med plads til helt op til 4 personer ad gangen på www.moderno.dk. I kan således sove mange mennesker på et areal, der normalt kun kan udfyldes af en enkeltseng. Bor I lidt småt, og deler børnene måske værelse? Så kan en køjeseng fra Moderno.dk hjælpe med at finde lidt mere gulvplads til leg eller skolearbejde. De mange muligheder indenfor køjesenge på www.moderno.dk dækker bredt sådan, at I kan vælge en seng, der passer perfekt til jeres behov. Lige gyldigt hvilket design I vælger, kan I dog vide jer sikre på møbler fremstillet af massivt træ, som lakeres i certificerede miljørigtige og børnevenlige produkter. En version af køjesengen, der i stedet for soveplads, bruger den nederste del som opbevaring, kaldes en højseng. Dette er en anden god løsning til for eksempel et børneværelse, der ikke er særlig stort. I kan herved sagtens finde plads til skrivebord, legetøj eller noget helt tredje under den løftede enkeltseng.

På www.moderno.dk kan I se billeder, mål og detaljer på de mange produkter, der leveres hurtigt af egne fragtmænd. Desuden findes også oplysninger om kundeservicetelefonen, samt det store showroom I altid er velkomne til at besøge i Ikast.