Leder du efter gode initiativer til din virksomhed?

22. maj 2022

Det kan være, at du har åbnet din virksomhed ikke for så længe siden, men det har gået meget godt med den, og du er nu ved at overveje, hvad du ellers kan gøre for din virksomhed for at få det hele til at køre endnu bedre. Du føler, at du har fået et meget bedre greb om, hvad det vil sige at have din egen virksomhed, og du føler også, at du er et meget godt sted nu, hvor du har mulighed for at integrere nye idéer ind i din virksomhed. I denne artikel kommer vi med et par gode råd til dig.

Kører du meget erhvervsmæssigt?

Det kan være, at du kører meget erhvervsmæssigt, og det har du tænkt lidt over. Måske bør du her overveje splitleasing. Det er godt for dig, der netop bruger din bil meget til erhvervskørsel. Du kan således dele kilometerne mellem, når du kører privat, og når du kører erhvervskørsel. Herved betaler du naturligvis selv for din egen private kørsel, men virksomheden betaler for din erhvervskørsel. Det er en god løsning til dig, der netop kører rigtigt meget i din bil i forbindelse med erhvervskørsel, og det er særligt fordelagtigt, hvis du hovedsageligt kører splitleasing.

Ønsker du at ansætte flere?

Måske du også er et sted i din virksomhed, hvor du også føler, at du har brug for flere hænder, men det kan være svært helt at vide, hvornår det rigtige tidspunkt er. Det er nemlig sådan, at du godt kan mærke, at du mangler noget nu, men du ved jo ikke, om du sagtens kan klare dig med det personale, som du har. Hvis du har oplevet stor fremdrift, og du forventer, at det også kommer til at gå sådan, så kan det være en god idé at få flere hænder.