Lad dine ansatte vælge deres firmajulegave på Gaveshop.nu

Julen nærmer sig – forkæl dine ansatte med firmajulegaver. En firmajulegave viser dine ansatte og medarbejdere taknemmelighed for deres hårde arbejde i løbet af året. Den skaber glæde og motiverer dem til at fortsætte det hårde arbejde. Der er inspiration til firmajulegaverne hos Gaveshop.nu.

Friheden til selv at vælge

I et firma er der som regel mange ansatte, og som regel er der mange forskellige personligheder. Derfor er det svært at finde en firmajulegave, som passer til alle. Spiser alle søde sager, hvem drikker vin, hvem har allerede en elektrisk tandbørste? Alle disse spørgsmål er nogle, der kan opstå. Dette er der kun én løsning på: Lad dem vælge deres egen gave. Med en firmajulegave fra GaveShop.nu giver du de ansatte mulighed for selv at vælge en gave. De kan vælge imellem alle de gaver, der er inden for den pris, du har sat. På den måde kan alle vælge lige netop den firmajulegave, de står og mangler.

Spred mere julestemning på arbejdspladsen:

Der er mange fordele ved at skabe lidt ekstra julestemning på arbejdspladsen – blandt andet øget glæde og motivation, styrket fællesskab, et behageligt arbejdsmiljø og meget mere. Her er nogle ekstra ting, du kan tilføje på arbejdspladsen op til jul- udover en firmajulegave:

  • Julepynt: Julepynt er den ultimative vej til god julestemning. Hold f.eks. En julepyntsdag, hvor de ansatte laver deres eget julepynt, der passer til dem, så deres arbejdsstation føles mere hjemlig.
  • Julesnacks: Hold blodsukkeret oppe ved hjælp af lækre julesnacks her og der. Det kan enten være færdigkøbt, hvis arbejdstiden er lang, eller også kan I lave en ordning, hvor I skiftes til at have hjemmebag med.
  • Hold en julefrokost: En julefrokost på arbejdspladsen er den perfekte måde at blive tættere på sine kollegaer, og især de medarbejdere du normalt ikke har meget kontakt med. At se hinanden i en anden atmosfære end arbejde hjælper virkelig til at lære hinanden at kende personligt!
  • Julekort: Skriv et julekort til dine kollegaer. Er det en arbejdsplads med mange ansatte, er det selvfølgelig ikke realistisk at skrive et personligt kort til alle! Her kan du f.eks. Vælge at skrive et julekort til de medarbejdere/ansatte, der har været med til at gøre dit år på arbejdspladsen ekstra godt. Eller eventuelt de kollegaer, der har fortjent et ekstra klap på skulderen!