Kombinér læring og leg med naturtro dyr fra Schleich

Schleich er klassisk legetøj, som langt de fleste efterhånden kender til – børn som voksne. Det er en stor serie af bondegårdsdyr, vilde dyr og riddere, og af netop den grund henvender Schleich legetøjet sig altså også til en bred målgruppe af børn – og voksne for den sags skyld. Alle dyrene er håndmalede og legetøjets mange fine detaljer gør ligeledes, at de er utroligt naturtro. Det er derfor også det helt perfekte valg for dig, der ønsker at lære dit barn lidt mere om dyr. Kombinér således læring og leg med det fantastiske Schleich legetøj, og gør det desuden på en sikker måde, idet alle dyrene er helt uden phthalater. Lær meget mere om de fantastiske dyr lige her, eller gå allerede nu på opdagelse i det store udvalg af legetøj fra Schleich.

Derfor skal du købe Schleich dyr til dit barn

Der er mange timers leg forude, hvis du vælger at købe Schleich legetøj til dit barn. De små dyr, der alle har et realistisk udseende, kan nemlig tages med på mange forskellige eventyr – og både under og over havoverfladen. Byg for eksempel jeres egen bondegård, tag på safari eller tag på helt fantastiske eventyr i dyrenes verden, hvor køer og løver sagtens kan dele den samme græsmark. Og hvis ikke den gode mulighed for en fantasifuld leg er god nok grund til, at du suser ud og køber nogle Schleich dyr til dit barn, så får du lige her nogle gode grunde ridset op meget kort:

  • Du kan samle dyr fra hele verden på kryds og tværs
  • Det er en leg på barnets præmisser, hvor fantasien bestemmer
  • Realistisk og naturligt udseende udgaver af dyrene

Skab helt unikke universer med Schleich

Dyrenes verden er en verden, der er både spændende og lærerig for ikke mindst børn, men ligeledes for voksne. Og har du et bredt udvalg af Schleich dyr liggende klar derhjemme, kan du hurtigt lægge op til flere timers leg og underholdning. Du kan bruge dyrene alene, eller du kan lade dem indgå i en leg med andre figurer eller andet legetøj, og dermed skabe et helt unikt univers, som kun du og dit barn kender til. Så køb noget Schleich legetøj allerede i dag, og lad helt selv dit barn udforske de mange muligheder, der er for at skabe forskellige universer omkring dyrenes verden og færden.