Køb dine Pokémon kort hos Next Level Games

Hos Next Level Games kan du finde utallige og forskellige Pokémon kort og TCG sæts. Du kan købe sjældne og mere normale sæts som indeholder en masse Pokémon kort.

Next Level Games og deres udvalg af Pokémon kort går helt fra pakker og sæts til omkring 35 kroner til de lidt dyrere og større pakker, som kan indeholde helt op til 36 booster packs. Det store og alternative udvalgt betyder altså, at du kan få lige de Pokémon kort du ønsker – og i de mængder du vil have.

Pokémon universet

Satoshi Tajiri fra Japan, skabte i 1996 et af de mest ikoniske og populære franchises i verdenshistorien, da spilfirmaet Game Freak annoncerede Pokémon og senere Pokémon TCG. Pokémon, som er en forkortelse af Pocket Monsters, er et verdensomspændt fænomen som har fans, brugere og spillere over hele jordkloden.

Selve Pokémon universet og samlerkortspillet består af en række eventyrlige og mystiske væsner, som i et sammenspil med en række menneskelige karakter er de vigtigste komponenter i en fantastisk og gribende fortælling. Nogle af de mest populære Pokémons, som også kan findes som Pokémon kort, er Charizard, Pikachu, Snorlax og Squirtle.

Det siges at være omkring tusind forskellige Pokémons, som også kan findes som Pokémon kort. De forskellige Pokémon er delt ind i adskillige underkategorier som f.eks. græs, sten eller vand Pokémons. I Pokémon TCG-kortspillet er der mange forskellige kort, da hver Pokémon kan have forskellige versioner.

Hvis du er en kæmpe fan af Pokémon eller helt ny i gamet, og er på udkig efter at købe Pokémon kort, så er Next Level Games stedet for netop dig!

Pokémon TCG historie

Pokémon udgav i 1996 deres legendariske og fantastiske samlerkortspil kaldet Pokémon Trading Card Game eller bare Pokémon TCG. Samlerkortspillet bygger på hele historien bag Pokémon, hvilket hurtigt blev en essentiel og aldeles vigtig del af historien om Pokémon.

Selve Pokémon TCG spillet handler om at eliminere sin modstanders Pokémons, ved hjælp af de forskellige angreb og evner, som dine Pokémons besidder. Måden man vinder over sin modstander på, er ved at skade hans Pokémons så meget, at deres Hit Points (HP) er helt væk. Hver eneste Pokémon har sin egen kombination af evner og angreb.

Man kan vinde et spil Pokémon TCG ved hjælp af tre forskellige måder:

  • Du formår at anskaffe dig 6 såkaldte prize-kort, som man får hver gang man besejrer en af modstanderens Pokémon.
  • Din modstander ikke har flere Pokémons tilbage, og derfor ikke har nogle muligheder for at lave et nyt træk.
  • Din modstander ikke har flere kort tilbage i spillets bunke.

Besøg os på Next Level Games for at finde et hav af Pokémon kort!