Køb acana hundemad hos mypets.dk

Det kvalitetsfyldte acana hundemad bliver produceret på en fabrik i Canada kaldet Champion Petfoods. Alt deres acana hundemad bliver lavet fra de bedste opskrifter og bliver sendt ud til 40 forskellige lande i verden. Virksomheden går ikke på kompromis med kvaliteten og acana hundemad er især kendt for at have et højt kødindhold, som stammer fra kilder som f.eks. okse, fjerkræ, æg, lam, fisk og mere. Acana hundefoder er uden farvestoffer, tilsætningsstoffer og genmodificeret råvarer, og består af en almindelig serie, som ikke er kornfri (Acana Classics) og en kornfri serie (Acana Regionals), samt en serie som er baseret på en enkelt proteinkilde (Acana Singles). De to sidste serier er især egnet til hunde, der døjer med pels- og hundeproblemer i daglig dagen.

Hunden kommer i første række

Virksomhedens filosofi omkring acana hundemad er, at menneskets bedsteven altid kommer i første række, hvilket også er en af grundende til der bliver lagt utroligt meget kærlighed i foderet. Det er også årsagen til at acana hundemad ikke bliver produceret som masseproduktion, når der bliver produceret foder i fabrikken. Alt acana hundemad bliver udelukkende lavet i virksomhedens egne køkkener i Canada, så de kan sikre sig, at der kun bliver lavet produkter som er i allerhøjeste kvalitet. Derudover lægger virksomheden stor vægt på, at de råvarer som bliver brugt i acana hundemad er gode. Det er også en af grundende til at acana hundemad produkter er godkendt til, at mennesker ligeledes kan spise det. Derfor er acana hundemad til dig, som sætter din hund i førsterække og sørger for at den kun få ordentligt og sundt foder, som er optimalt for dens helbred og behov.

Fordele ved acana hundemad

Alle råvarer, der bliver taget i brug i acanas produkter, er som sagt i allerhøjeste kvalitet, hvilket gør at de også er velegnet til at mennesker kan spise dem. Eftersom hundefoderet er i høj kvalitet og uden korn, vil din hund derhjemme have væsentligt mindre mængder afføring, hvilken man hurtigt kan lægge mærke til efter et par portioner af acana hundemad.

Acana Sports & Agility er udviklet til hunde der er meget aktive og de kan hurtigt få glæde af acana hundemad, som er rigt på protein og fedt, hvilket sikre hunden vedvarende energi og udholdenhed. De små hunderacer kan med fordel fodres med Acana Adult Small Breed da foderpillerne i hundefoderet er mindre og tyndere, så små hunderacer har lettere ved at spise.

Køb dit acana hundemad online på mypets.dk og gør din hund en kæmpe tjeneste. Hos mypets.dk går vi meget op i din hunds helbred og det samme bør du – Vi glæder os til at høre fra dig!