Karamelleriet fremstiller lækre, håndlavede karameller i dansk kvalitet

Karamelleriet slog i 2006 dørene op til deres egen lille produktion af håndlavede karameller. Siden da har de fået endnu større erfaring på området, og kan i dag tilbyde lækre, velsmagende karameller i et væld af varianter. Her byder de på alt fra bløde flødekarameller til hårde karameller i alle mulige lækre smagsvarianter. Gå på opdagelse og find din favorit på www.karamelleriet.dk.

Pebermynte, salmiaklakrids eller chokolade -Karamelleriet har bløde flødekarameller med fantastisk smag

Besøger du www.karamelleriet.dk, kommer du ind i en verden, hvor passionen for lækre, velsmagende karameller er i fokus. Hos Karamelleriet ligger de nemlig inde med et stort sortiment af forskellige typer håndlavede karameller, som du alle finder i en høj kvalitet. Her byder de blandt andet på bløde flødekarameller i et bredt udvalg. De bløde flødekarameller fås i et væld af forskellige smagsvarianter, hvor du kan være sikker på at finde noget til ethvert behov og ønske. Udvalget herinde byder nemlig på bløde flødekarameller i alt fra den klassiske karamelsmag til karameller med smag af chokolade, salmiaklakrids og pebermynte til mange andre lækre smagsvarianter. Du har derfor også rig mulighed for at finde frem til en blød flødekaramel for dig, uanset hvad du er til. De bløde flødekarameller fra Karamelleriet har en blød konsistens – med bid i. De er er håndlavet i DK og pakket fint ind i smukt designede æsker, og er derfor også et perfekt valg, hvis du er på udkig efter en god værtindegave. Tag et kig på hele udvalget af de lækre, bløde flødekarameller hos www.karamelleriet.dk.

Karamelleriets Klippestykker er hårde karameller der giver dig lys i øjnene

Hos Karamelleriet kan du altid være sikker på at finde en lang række gode muligheder for dig, der er vild med søde sager. Her byder de nemlig på karameller i et både bredt og varieret sortiment, der har noget for enhver smag. Besøger du deres hjemmeside, kan du for eksempel finde et godt udvalg af hårde karameller – også kendt som Klippestykker. Dette er en af deres mest populære produkter af flere gode grunde. De hårde karameller har en lækker, intens smag, og bliver først blødere efter lidt tid. Af den grund holder de også i længere tid end de bløde varianter. Du finder de hårde karameller i flere forskellige smagsvarianter, der er rystet i enten lakrids eller florsukker. Her kan du både vælge imellem hårde karameller med smag af mint, lakrids samt flere andre, og du har derfor også rig mulighed for at finde hårde karameller, du kan lide. Med disse er du samtidig altid sikret en høj kvalitet og en god smagsoplevelse, du ikke bør gå glip af. Find de lækre, hårde karameller på www.karamelleriet.dk.