Juicer test – Hvilke skal du vælge?

Nu er den her! Juicemester Mads Bo har testet de 12 mest solgte juicemaskiner i Danmark. Udbuddet af juicemaskiner er de senere år eksploderet, og markedet nærmest flyder over af forskellige modeller og typer. Det kan være både forvirrende og overvældende at vælge den helt rigtige. Og netop det at vælge den helt rigtige juicemaskine kan meget vel være en af de vigtigste investeringer, du nogensinde foretager for dit helbred. Som tidligere automekaniker er jeg mere end bekendt med, at godt håndværk kræver godt værktøj. Juicemaskinerne er ingen undtagelse, og derfor har jeg testet de 12 mest populære modeller på det danske marked. Det har været en omfattende proces, men nu kan du læse resultatet af min juicer test her på siden. Jeg håber, at artiklen vil gøre det nemmere for dig at finde den helt rigtige juicemaskine. Gå derfor ind i på siden lige nu og læs mere omkring juicer test. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Hvilke faktorer spiller ind når det kommer til Juicer test?

I testen har jeg kigget på en række forskellige parametre, som jeg mener, er vigtige at tage med i overvejelserne, når man vælger juicemaskine. Det drejer sig blandt andet om, Juicekvaliteten, Juicemaskinens design, Brugervenligheden og Prisen. Dette er alle faktorer, der har stor betydning for, hvilken juicer som du skal vælge. Alt dette kan du læse mere om inde på siden.

Juicer test – Hvad er dit behov?

Når du skal købe en juicemaskine, er det vigtigste (ligesom med alle andre produkter), at du finder ud af, hvilke behov du har. Er det hovedsageligt saft fra appelsiner du ønsker, vil jeg til enhver tid anbefale en meget simpel citruspresser, da den er effektiv, billig og meget nem at rengøre. Ønsker du at presse frugter og grøntsager, som jeg på det varmeste anbefaler, findes der grundlæggende to typer juicemaskiner – nemlig en saftcentrifuge og en slowjuicer. Typisk vil en centrifuge være billigere end en slowjuicer, men du kan også finde begge typer i den dyre ende af prisskalaen. Så hvad er forskellen på disse to? En saftcentrifuge er hurtigere, da den roterer frugterne med meget høj hastighed for at presse saften ud. Slowjuiceren er langsommere, men den bruger mere energi og giver dermed en bedre kvalitet juice, da den ikke roterer frugterne, men trækker saften ud af dem. Hvilken type du skal vælge, afhænger derfor af, hvad du forventer af din juicemaskine. Vil du have det hurtigste og nemmeste system, som leverer en god kvalitet juice? Så er en saftcentrifuge et godt valg.