Indret en lækker, ny spisestue

24. december 2021

Er I klar på at give spisestuen den helt store omgang? Der er noget virkelig tilfredsstillende ved at renovere noget fra gulv til loft, men det kræver budgettering og planlægning. Når den del er på plads, har I til gengæld mere eller mindre fri leg. Måske I har boet i jeres hjem i mange år, men det først er nu, I virkelig har muligheden for at tilpasse de sidste rum til jeres stil.

Det kan være stort set alt i et rum, der skal endevendes. Hvis I starter fra bunden, kan I kigge på, hvilke gulve I tænker, ville være gode at have. Epoxygulve er blevet populære gennem det sidste stykke tid. Her får I et look, der er meget anderledes fra de typiske træ- eller klinkegulve, og samtidig er det meget holdbart. Men det er selvfølgelig ikke kun de store flader, der skal skiftes eller males – inventaret er lige så vigtigt.

Find lækre møbler til rummet

Det kan være en kamp at finde møbler, hele familien både kan lide udseendet af og sidder godt i. I kan teste forskellige slags, og det handler naturligvis også om at prøve at finde noget, hvor spisebordet passer godt til stolene og omvendt. Her kunne Skovby spisebordsstole været et rigtig godt bud eller sted at starte med at kigge.

Når I er ved at finde ud af, hvad I godt kunne tænke jer, er der forskellige ting, I skal have i tankerne. Skal stolene være i træ eller metal, skal der være stofsæde eller ej? Nogle foretrækker klassiske stole, mens andre måske synes, de bliver lidt tunge og hellere vil have noget, der er lavet mere spinkelt og dermed virker til at fylde mindre i rummet. Det kan også helt lavpraktisk handle om, hvor meget plads I har i køkkenet eller spisestuen i forhold til, hvor brede stolene kan være.