Hjælpemidler til dig med særlige behov

Det kan somme tider være rart at have nogle hjælpemidler, hvis man er en person med særlige behov. Hvis du, dit barn eller nogen du kender, kunne have behov for dette, kan det betale sig at kigge online på markedets forskellige muligheder og se, om der eventuelt kunne være nogle produkter, der kunne være relevante.

Få bedre søvn og mere koncentration i hverdagen

spektrumshop.dk findes der utallige produkter til dig med særlige behov. Her findes der hjælpemidler til personer med autisme, ADHD, demens og andet. Hos spektrumshop er der blandt andet udviklet en kugledyne til personer med kognitive vanskeligheder. Med denne kan man muligvis få en bedre og længere nattesøvn, hvorfor du dagen efter vil vågne op mere veludhvilet. Denne type dyne har mange flere fordele, som du kan læse videre om på shoppen. Med udgangspunkt i dynen er der ligeledes skabt en vest, hvis formål er at få dig til at slappe mere af, få ro i kroppen og skabe bedre koncentration i hverdagen.

Andre produkter der kan gøre hverdagen mere overskuelig

På spektrumshop findes der tillige en masse andre produkter, der kan lette din hverdag – eksempelvis ting inden for visualisering. Nogle kan have brug for at visualisere sin kommende dag, hvorfor et program som Boardmaker muligvis kunne være en god idé. Her er det muligt –

via computerprogrammet – at få lavet piktogrammer og symboler, så dit barn eksempelvis ved, hvad planerne er for dagen. Generelt kan du finde en masse forskellige ting inde på shoppen. Her kan du vælge en kategori, hvis du i forvejen ved, hvad du søger. Herefter kan du klikke rundt på de forskellige muligheder. Når du klikker på et produkt inde på spektrumshop, kan du således læse om produktet og hvordan dette kan lette dagligdagen hos dig, dit barn eller andre du kender med særlige behov.

spektrumshop