Haven sætter rammen for en hyggelig og dejlig stund

Haven er et dejligt sted at være, men det er endnu dejligere, når man har nogle gode items, som er med til at skabe den hyggelige og dejlige stemning. Der er aldrig blevet dårligere stemning af at have en dejlig have. Haven skal være et sted, man kan sætte sig en sommeraften og nyde en kold sodavand, et glas vin eller en forfriskende drink – og gerne sammen med dem man holder af og griner sammen med, hvad end det er ens familie eller venner eller en anden relation.

Sådan kan du gøre din have hyggelig

Når man skal gøre en have til et dejligt sted at være, så kræver det først og fremmest det mest grundlæggende – at man kan have et sted at sidde. Det kan både være et borde bænkesæt, havebænke eller et lille cafesæt, eller det hele, alt efter hvor meget plads man har. Dernæst er det en god ide med hynder eller tæpper, så man sidder rart og komfortabelt. Tæpperne gør også, at hvis det en sen sommeraften bliver til den mere kølige side, så har man mulighed for stadig at sidde ude.

Prikken over i’et i din have

Steppet videre for at gøre din have til din have, er alle nips og pyntetingene. Det kan være planter, lanterner eller lyskæder. Det er alt sammen med til at skabe en hyggelig stemning. Alt efter hvor stor din have er, og dine muligheder, så går man altså heller aldrig gal i byen med et bålsted. Et bålsted er et godt samlingspunkt, og en god undskyldning for at inviterer gæster. Over bål kan der både laves snobrød til aftensmad, og man kan senere få dessert, hvor i kan riste skumfiduser over de sidste gløder. En anden mulighed til dessert er også at anskaffe sig nogle pander, og dermed kan man også lave pandekager til dessert.