Har du en cater i maven?

Og drømmer du om dit eget cateringfirma? Så ved du måske også, at man ikke bare lige kaster sig ud i det. Der er mange ting, der skal være på plads, før drømmen som selvstændig kan gå i opfyldelse.

Her får du nogle gode råd, så du kommer godt fra start.

Gå ikke ned på udstyr

Et godt cateringfirma har udstyret i orden. Det er vigtigt, du har alle de nødvendige materialer, så du kan tilberede lækker mad i det nødvendige udstyr og dermed levere et godt stykke arbejde. Find storkøkkenudstyr her – lige fra servering og redskaberne i hånden til kokkehuen og menukortet. Så har du alt, hvad du skal bruge.

Nå ud til dine kunder

Når du skal markedsføre dig selv og dit firma, skal du tænke på, hvad dit brand står for og kan levere for dine kunder. Det er vigtigt, at du er synlig på markedet og når ud til dine kunder fx på din hjemmeside, sociale medier m.m., så folk kan lære din virksomhed at kende. Signalér, at du er til stede, og hvorfor de skal gå med dig som cater fremfor dine konkurrenter.

Det praktiske og detaljerne

Et godt navn og måske også et logo. Det repræsenterer din virksomhed og er afgørende for, hvad dine kunder forbinder dig med. Det skal ligge godt i munden, så folk har lyst til at sige det.

Dit firma bør også have en god beliggenhed, hvor du kan nå ud til dine kunder. Vælg derfor et sted med efterspørgsel. Hvis der er stor konkurrence, fx i de større byer, kan du skille dig ud med konkurrencedygtige priser, ekstraordinær kvalitet og/eller service. Vær det attraktive og naturlige valg!

Budget, bogføring, forsikringer og lejekontrakt skal du selvfølgelig også have styr på.

Så er der serveret nogle gode overvejelser for dig. Held og lykke med din iværksætterdrøm!