Hansen & Larsen er et fremragende entreprenørfirma

Hansen & Larsen har opført kvalitetsbyggerier i mere end 50 år. Denne store erfaring ligger til grund for et entreprenørfirma, der sikkert følger dit byggeprojekt til dørs — uanset om du er privat, erhvervsdrivende eller indehaver af landbrug. Læs derfor videre her, hvis du mangler kvalitetshjælp til både store og små byggeprojekter.

Mangler du et entreprenørfirma, er Hansen & Larsen svaret

Leder du efter et entreprenørfirma med velkvalificerede medarbejdere? Så er du kommet på rette spor! Hansen & Larsen er en entreprenørvirksomhed, der altid tilknytter erfarne — og således kvalificerede — projektledere og medarbejdere på ethvert byggeprojekt. Et entreprenørfirma hyres nemlig til at holde styr på alle dele af dit byggeprojekt og således følge det godt til dørs. Ethvert entreprenørfirmas fornemmeste opgave er derfor at sikre, at det byggeri, du har bestilt, bliver leveret præcist som aftalt. Hansen & Larsen er et entreprenørfirma, der tager dette ansvar på sig ved at være aktivt til stede under hele byggeprocessen. De mange medarbejdere, der tilknyttes dit pågældende byggeprojekt, følger projektet fra de indledende skitser, til det færdige resultat skal dokumenteres. I løbet af hele denne proces, informeres og inddrages du på sidelinjen, sådan at du altid trygt kan følge med i projektets udvikling. Dette sker gennem det pågældende projekts projektleder, da han fungerer som dit holdepunkt og din faste kontaktperson — klar til at svare på alle spørgsmål og tage imod kommentarer!

Hansen & Larsen kan derfor blive dit nye foretrukne entreprenørfirma til et hvilket som helst projekt du står og mangler hjælp til. Projektledelse dækker nemlig ikke bare overblikket over selve byggeriet, men også det store arbejde det er at indgå samarbejder med de mange forskellige faggrupper, der skal hyres, for at byggeriet kan føres ud i livet. Firmaet har nemlig gode kontakter i området omkring Skjern, Ringkøbing og Tarm. Disse interne samarbejder betyder, at du kan vide dig sikker på høj kvalitet, overholdte aftaler og underleverandører, der altid møder deres deadlines. Hansen & Larsen tager ligeledes højde for alle byggetekniske krav, sådan at projektet altid overholder håndværksmæssige love og derfor kan udføres helt problemfrit. Et byggeprojekt er nemlig en samling af mange forskelligartede og komplekse processer og derfor en type af projekt, der kræver stort overblik. Projektledere fra Hansen & Larsen har således stor erfaring med at arbejde med mange forskellige aktører, sådan at dit byggeprojekt kan komme til at forløbe som planlagt. Serviceniveauet er altid tårnhøjt, uanset om du mangler entreprenørhjælp til private projekter, erhvervsbyggerier eller projekter inden for landbruget.

Besøg www.hansenlarsen.dk, hvis du vi vide mere om dine muligheder når det gælder alle former for forestående byggeprojekter.