Find menstruationstrusser hos Natural Living

Natural Living har som mission at tilbyde bæredygtige og miljøvenlige produkter til hverdagsbrug. Produkterne skal gøre det muligt at erstatte de engangs- og plastikprodukter, som vi bruger i det daglige. De forhandler mange forskellige slags produkter, som er udviklet til at blive brugt flere gange såsom drikkeflasker, menstruationstrusser og shampoobar. Du kan se deres store udvalg af miljøvenlige produkter i høj kvalitet på webshoppen, www.naturalliving.dk.

Natural Living passer på miljøet med menstruationstrusser

Virksomhedens har forskellige menstruationstrusser, der er udviklet som et bæredygtigt alternativ til engangsbind og tamponer. Tanken er, at de kan virke som et alternativ til brug-og-smid-væk-kulturen. Menstruationstrusserne er behagelige og komfortable at have på og både føles og ligner almindelige trusser. Dér hvor de adskiller sig er, at de har et ekstra absorberende indlæg, som sikrer optimal beskyttelse mod lækage og lugt. Det vil konkret sige, at de er fremstillet med en ekstra stor kile af flere lag stof, der absorberer blodet, indkapsler fugt og lugt samt forhindrer lækage. Du har en frisk fornemmelse i op til 8 timer. Natural Living forhandler menstruationstrusser fra det engelske mærke WUKA. Det er et mærke, som er drevet af passionerede kvinder, der ønsker at gøre en forskel for alle kvinder i verden. WUKA har som mål at gøre op med det tabu, der er omkring menstruation i nogle dele af verden. Navnet står for Wake Up Kick Ass. Fordelene med de menstruationstrusser er, at de kan absorbere helt op til 60 ml. blod, hvilket svarer til 12 tamponer. Derudover lader de huden ånde og er etisk fremstillet. De kan også bruges som supplement til menstruationskoppen.

Du kan finde en miljøvenlig og naturlig shampoobar

En naturlig og håndlavet shampoobar gør det muligt at vaske håret rent og pleje det. Den nærer og fugter også hår og hovedbund. Ved at benytte en shampoobar sparer du plastikemballagen væk og minimerer vandforbruget. En shampoobar er en miljøvenlig shampoo i fast form, hvilket gør, at den er bedre for klimaet end en traditionel flydende shampoo. De klassiske flydende shampooer som de fleste af os har stående i badeværelset indeholder meget vand. Det betyder, at de ikke er optimale for klimaet at transportere rundt i verden.  Kort sagt så er en shampoobar en shampoo, der er fast og fremstillet i naturlige ingredienser. De plejer, nærer og fugter håret. Når du bruger fast shampoo, undgår du plastikemballage, hvilket er fordelagtigt, fordi det fremstilles af råolie. Det er derfor ikke en vedvarende resurse og kan heller ikke indgå i naturen efter endt brug. Det er meget individuelt, hvilken af deres varianter der er den rette for dig, da alle har forskellige hårtyper og præferencer. Nogle foretrækker med duft, hvor andre foretrækker uden duft.