Få jeres webshop op på et højere niveau

Det er ikke længere let at have en webshop, da du er i konkurrence med alle, som kan starte en webshop hjemmefra. Derfor handler det hele tiden om at følge med og være foran alle sine konkurrenter. Både dem som I allerede kender til, og også dem som I kan få i fremtiden.

Det gør I bl.a. ved at få en langt bedre forståelse for den software, som I arbejder med. Her kan I overveje at få en ITIL-certificering.

Hvad er ITIL?

ITIL er en udbredt metode inden for IT-service management. Dvs. at den er grundlaget for at forstå, hvordan IT fungerer på et overordnet punkt.

Det giver jer den fordel, at I forstår, hvordan både det offentlige og private arbejder med software. Ofte er der mange ting, som I kan benytte i jeres webshop, hvis I lærer at sammensætte punkterne fra et erhverv til et andet.

Det er her, at det er godt givet ud med en certificering i ITIL. Selv hvis I får konkurrenter, som gør alt på en ny og bedre måde, så vil I hurtigt kunne analysere, hvad det er, at de gør. På den måde vil I altid kunne omstille jer og vinde på den lange bane. Det er lidt det, som du kender fra store virksomheder som Apple, Facebook osv. De har hele tiden masser af nye konkurrenter.

Skaf viden

Det siges, at der findes to typer af chefer. Dem som arbejder for deres virksomhed, og så dem som arbejder på deres virksomhed. Det er klart, at det er bedst at være den, som arbejder på sin virksomhed, da det betyder, at du gør den klar til fremtiden.

Det er vigtigt med en webshop, at du hele tiden følger med i, hvad der sker derude, så du kan være på forkant med udviklingen. Det gør du ved at læse en masse og tage på en masse kurser.