Få gratis og anonym hjælp til misbrug

Går du og mangler hjælp til misbrug eller kender du en der gør? Så kan du kontakte Brydehuset og få en uforpligtende snak med en socialrådgiver, som lytter til dine udfordringer. Brydehuset lytter udelukkende til dine konkrete behov og finder i fællesskab frem til hvordan du vil have hjælp til misbrug. Der er behandlingsgaranti, som betyder at du inden for 14 dage vil modtage et behandlingstilbud som passer til dine ønsker. Du får din egen kontaktperson som vil følge din udvikling og som du kan forhøre dig hos, hvis der skulle opstå problemer med din hjælp til misbrug – store som små.

 

Personligt indrettet hjælp til misbrug

Hvis du går og tænker, at du måske burde søge om hjælp til misbrug – skal du ej frygte, det er helt anonymt og du får personligt indrettet behandling, så du får netop det du føler dig mest tryg ved. Du kan som pårørende til en person med et misbrug, modtage gratis rådgivning i forhold til hvordan du skal håndtere den meget komplekse situation. Brydehuset er førende inden for hjælp til misbrug i København, så du får hjælp af nogle kompetente individer, der ved hvordan de tilbyder den bedst mulige hjælp til enhver situation. Hjælpen du kan få tilbudt kan eksempelvis bestå af terapi, social rådgivning, medicinsk behandling og andet, så der er altid en behandlingsform som du kan føle dig tryg ved.

 

Hjælp til misbrug – hvorfor bliver man misbruger?

Alkohol spiller en meget stor rolle i det danske samfund. Hvis man som ung ikke drikker og går i byen, kan man risikere at blive set ned på, og derfor miste noget socialt samvær med sine kammerater som man helst ikke vil gå glip af. Disse usunde vaner kan man så risikere at tage med videre i livet og derved udvikle sig til overforbrug eller misbrug, hvilket er der hvor Bryderhuset kan give dig den nødvendige hjælp til misbrug, hvis dette skulle ske. Derfor – hvis du, en af dine venner eller en fra din familie har et overforbrug eller et misbrug af stoffer eller alkohol, vil Bryderhuset meget gerne høre fra dig, så du eller I kan modtage den nødvendige hjælp og skabe et bedre liv.