Få et holdbart ståltag: Køb tagplader i stål

Overvejer du, om du skal have monteret et nyt tag, og er du ikke helt sikker på, hvilket slags tag du kunne tænke dig? Så kan det være, at du skulle kontakte Profilmetal A/S, der tilbyder et stort udvalg af ståltagplader. 

Hos Profilmetal A/S kan du være sikker på at få tagplader i stål af høj kvalitet. Firmaet producerer nemlig selv deres produkter – blandt andet i Slagelse, hvor de har en fabrik, og hvorfra de hurtigt kan sende deres produkter rundt i landet. Profilmetal A/S sælger primært deres varer til andre virksomheder, og det er altid muligt at få deres produkter til en god pris. Samtidig er der dag-til-dag-levering på nogle af deres produkter. Firmaets tagplader i stål er lavet af et stærkt materiale, og overfladebelægningen gør, at taget kan holde i op til 60 og 100 år. Af den grund er der helt op til 40 års garanti alt afhængig af hvilke tagplader i stål, man har valgt. De tagplader i stål, som du kan købe hos Profilmetal A/S, fås i mange forskellige former, og på den måde gør firmaet det muligt for dig at finde de rigtige tagplader, ligegyldigt hvilken bygning du har tænkt dig at montere det nye tag på.

Få de tagplader i stål, der passer perfekt til dit byggeprojekt

Hos Profilmetal A/S har de et stort udvalg af tagplader i stål, så du skal nok finde de perfekte tagplader til dig og dit byggeprojekt. På firmaets hjemmeside får du blandt andet mulighed for at vælge den helt rigtige ståltrapez, som fås i op til 13 og 14 forskellige farver. Farverne til dine tagplader i stål kan veksle mellem alt fra koksgrå og gul til teglrød, og giver dig derfor god mulighed for at finde en farve, der matcher bygningen ordentligt. Firmaets tagplader i stål er lavet af et genanvendeligt materiale, samtidig er deres tagplader i stål vandafvisende, og du risikerer heller ikke, at der kommer alger eller mos på dem. På den måde skal der ikke så meget arbejde til for at vedligeholde ståltaget, når først det er blevet monteret.