Få en skræddersyet firmafrokost tilpasset din virksomhed hos Frokost+

Øg dit firmas produktivitet gennem lækre og nærende firmafrokost

En firmafrokost kan have stor betydning for din virksomhed. Når medarbejderne får serveret en lækker frokost, oplever de øget energi og motivation, hvilket kan føre til et mere effektivt arbejdsflow. Desuden vil du kunne mærke en betydelig forskel i dine medarbejderes humør efter et nærende måltid, hvilket vil lette stemningen og arbejdsglæden i dit firma.

Tidsbesparelse for medarbejderne

Med en firmafrokost slipper dine medarbejdere for besværet med planlægning og tilberedning af deres egen frokost. Dette frigiver tid, som de i stedet kan bruge på vigtigere opgaver i familien eller firmaet. En frokostordning vil derfor skabe bedre balance mellem arbejde og privatliv.

Sundhed og velvære på længere sigt

En firmafrokost gør det muligt for alle at indtage sunde og varierede måltider. Dette vil med sikkerhed forbedre medarbejdernes sundhed og velvære på længere sigt. Ved at tilbyde sundere alternativer til frokost, er virksomheden med til at bidrage til et sundere arbejdsmiljø.

Se det sociale samvær blive fantastisk

En daglig firmafrokost skaber et stort samlingspunkt, hvor kollegaer kan pleje relationerne til hinanden. Ved at tilbyde dine medarbejdere en firmafrokost, skaber du et mere positivt arbejdsmiljø og forbedrer det sociale samvær.

Firmafrokost, der er tilpasset dine præferencer

Frokost+ tilbyder skræddersyede firmafrokoster, der kan tilpasses dine virksomhedsbehov. Menuerne kan nemt tilberedes vegetariske, veganske eller glutenfrie retter, for at imødekomme alles behov. Måltiderne er af høj kvalitet og vil helt sikkert gøre frokosten til dagens højdepunkt for dine medarbejdere.

Professionelle værter til din kantinedrift

Udover frokostordninger har Frokost+ mange års erfaring med kantinedrift. Det kan komme til jeres fordel, da I kan ansætte en eller flere af de oplærte værter og værtinder fra Frokost+. Derved kan din virksomhed hurtigt få hjælp med opsætning af firmafrokosten, oprydning og opvask, hvilket giver dig en glidende frokostoplevelse.

Levering i hele Østjylland

Frokost+ er baseret i Aarhus, men dækker faktisk hele Østjylland. Firmaer får i forvejen leveret firmafrokoster i Randers, Hadsten, Skanderborg, Horsens og Aarhus. Det betyder, at I nemt kan høre mere om mulighederne for en lækker firmafrokost leveret til døren til din virksomhed.

Vis dine medarbejdere, at du værdsætter dem, ved at tilbyde dem en lækker og skræddersyet frokostordning. Kontakt Frokost+ i dag for et uforpligtende tilbud på en frokostordning, der passer til din virksomhed. Det er både en enorm investering for firmaet og for dit eget velvære.