Få hjælp til tøjmærker, kontrolarmbånd, klistermærker og meget mere

Om det er til privat eller professionelt brug, kan armbånd, mærkater mm. være særdeles anvendelige, og de kan være med til, at gøre din hverdag lettere. Hos ikastetiket.dk har de alle produkter indenfor opmærkning og kontrolarmbånd samt andre produkter i samme kategori.

Få hjælp og inspiration her til hvordan du kan bruge et adskillelige forskellige slags mærkater til at gøre hverdagen nemmere uanset, om det er i privat eller professionel øjemed.

Få navnemærke til dit og dine børns tøj

Navnemærker til tøj og ting er en af de mest populære produkter hos Ikast etiket. Måske oplever du ofte, at du mister dit tøj og andre ejendele og aldrig ser dem igen, fordi du ikke har navnemærke i tøjet eller på de ting, du mister. Her kan de være en stor hjælp at have et mærke i tøjet, som både viser dit navn og telefonnummer, så du nemt kan få dine ting tilbage, hvis du mister dem. På den måde kan et navnemærke være med til at mindske dit forbrug og dermed skåne både miljøet og din økonomi. Det kan også være, at du har en stor familie, hvor det er nemt at forvirre hinandens tøj og ting blandt de andres. Her kan tøjmærker også være yderst behjælpelige og være med til at gøre hverdagen lettere for jer. Hos Ikast etiket har de Danmarks eneste godkendte navnemærker under legetøjsstandarderne, som selvfølgelig også kan gå i både opvaskemaskine og vaskemaskine.

Kontrolarmbånd og mærkater til professionelt brug

Hvis du har en forretning, hvor dine kunder betaler for at komme ind, har du brug for kontrolarmbånd eller en anden form for adgangsarmbånd. Ved hjælp af disse kan du let kontrollere, hvem som har købt sig adgang og hvem, der ikke har. Det kan også være, at du bare har brug for klistermærker til dine produkter eller har brug for, at vise dit logo forskellige steder. Her kan mærker fra Ikast etiket igen være til stor hjælp.