Elefanthuer holder børnene varme

Det er i de kølige vintermåneder, at man i særgrad skal være observant på sit barn. Børn kommer nemlig lettere end voksne til at fryse deres små kroppe, samtidig med at de hellere end gerne opholder sig udenfor uanset vejrforhold. Derfor skal du som forælder sørge for at have alt det rette udstyr i hus til årstidens.

Ultimativ varme

Når man skal have hele overtøjspakken i hus, er det primært handsker/luffer, hue, flyverdragt eller vinterjakke og skibukser samt vinterstøvler, der er behov for. Dog findes der utroligt mange forskellige varianter af disse ting. Allerede når der både eksisterer handsker og luffer på markedet, kan vi se, at det er de små forskelle, der udgør de store tilsammen. Ligesom en luffe varmer bedre end en handske, fordi fingrenes kropsvarme kan varme hinanden op, vil elefanthuer i mange tilfælde også være mere effektive for børn end normale huer – besøg luxkidz.dk her for at se, hvad de ellers byder på af børnetøj og -udstyr. Elefanthuer er praktiske og varmende af de grunde, at de dækker hoved, hals og ører samt en stor del af ansigtet uden at genere barnets sanser. Det betyder, at du behøver bekymre dig mindre om røde øre og mere om at holde elefanthuen ren til brug. Elefanthuer er desuden ikke i fare for at falde af hovedet under leg, som almindelige huer er.

Sikkerhed

En frygt, som en del forældre har, er, at deres barn kommer til at slå sig på legepladsen pga. de mange ting, som de kan sidde fast i uden at bemærke det. Når en elefanthue sidder lige ved halsen og hovedet, som er noget af det vigtigste og mest sårbare, kan det for nogle udløse en ekstra grad af frygt. Dog kan du være ganske tryg, da elefanthuer sidder helt tæt og ikke har løse ender eller andet, der vil kunne hænge fast nogen steder.