Efteråret er på vej – Er det nu, du skal overveje en luft til luft varmepumpe?

For mange er en luft til luft varmepumpe et godt alternativ til andre opvarmningskilder. En billig luft til luft varmepumpe kan hjælpe dig med at opvarme dit sommerhus, dit anneks eller garage. Varmepumpen sørger for at luften cirkulerer og derved skaber den et godt indeklima. DBVVS har specialiseret sig i billige luft til luft varmepumper fra Langå Comfort. Du finder et bredt udvalg af billige luft til luft varmepumper på deres webshop.

Mange billige luft til luft varmepumper hos DBVVS

Alle de billige luft til luft varmepumper er nemme at betjene. Du kan vælge at betjene din varmepumpe via en fjernbetjening, via en app på din telefon eller via en timer, der eksempelvis sørger for en konstant temperatur i annekset eller garagen, eller hvor du ellers har fået installeret varmepumpen. Så bliver det ikke nemmere at få opvarmet sommerhuset, inden du kommer derop en kold efterårsdag. Ved at holde en konstant temperatur i dit sommerhus undgår du, at der sker skader på dit indbo i perioder med meget regn eller hård frost.

Og det er ikke kun i vinterhalvåret, du har glæde af en billig luft til luft varmepumpe. Tænk tilbage på de varme sommermåneder, vi havde sidste år. Her kunne mange nok have ønsket sig en køligere temperatur, når man kom ind fra strand og skov. Her kan din varmepumpe også være til stor gavn, da den også køler luften. Dvs. den kan også fungere som aircondition. Du opnår derfor en mere behagelig temperatur i dit sommerhus med en billig luft til luft varmepumpe – også når det er varmt udenfor.

Hvilken luft til luft varmepumpe skal jeg vælge?

Vælger du en billig luft til luft varmepumpe i god kvalitet hos DBVVS, vælger du en støjsvag og driftssikker energikilde. Deres udvalg af luft til luft varmepumper udmærker sig bl.a. ved at være støjsvage, så både du og din nabo ikke generes af unødig støj fra varmepumpen. Når du beslutter dig for at få en luft til luft varmepumpe, kan du på hjemmesiden finde tekniske specifikationer på de forskellige modeller. Varmepumperne kan dække et behov op til 120 m2. Dvs. de passer fint til de fleste sommerhuse, kolonihaver, annekser, garager eller lign. Alle luft til luft varmepumper hos DBVVS er kategoriseret A+. Du skal være opmærksom på, at ydeevnen på din varmepumpe bl.a. afhænger af hvordan bygningen, der skal opvarmes med varmepumpen, er isoleret, samt hvordan vejret er.

Husk: Installationen af din luft til luft varmepumpe altid skal foretages af en autoriseret kølemontør.