Dette skal du medbringe på kør-selv-ferien, hvis uheldet skulle være ude

Endelig er det blevet ferietid. Sommeren er over os, og det er blevet tid til at pakke bilen til varmere himmelstrøg. Flere og flere danskere tager bilen på kør-selv-ferie til Sydeuropa. Men hvad skal man egentlig pakke, hvis uheldet er ude på motorvejen. Se med her for at få inspiration til hvad du kan pakke i førstehjælpskassen og hvad der altid skal ligge i bagagerummet, hvis uheldet skulle være ude.

En førstehjælpskasse med det hele

Det er altid en god ide at have en førstehjælpskasse liggende i bilen. Heri kan der ligge ting der kan hjælpe med små skader eller lidt køresyge.

Panodiler – Det er altid en god ide at have Panodiler med. Det kan være hårdt og til tider varmt, at sidde i en bil i så mange timer. Derfor kan man nemt på hovedpine.

Køresyge piller – Selvom I aldrig har prøvet at blive køresyge før, er det en god ide at tage køresyge piller med. Især hvis I skal over bakker og bjerge, her kan man nemt blive køresyg.

Aquasonic gel – Det er altid en god at have noget med til at rense og sterilisere sår.

Plaster – Man kan nemt komme til at slå hul på huden eller få en vabel når man er ude og gå. Her kan plaster redde dagen.

Alt til forkølelsen – Når man skal sidde i aircondition i så mange timer, kan man nemt gå hen og blive forkølet. Her er det en god ide at medbringe næsespray og strepsils.

Husk at tjekke for regler i landene

Nogle lande har regler og krav for hvad man skal have med når man kører ind i landet. Det kan være der er et krav om advarselstrekant, førstehjælpskasse eller miljømærkning. Det er forskelligt i alle lande, så lav en grundig research inden afgang.