Det skal du vide, når du shopper sko på nettet

De seneste par år er interessen for online shopping steget betydeligt. Det gælder både, når der skal shoppes tøj, møbler, make-up og ikke mindst også, når det er tid til at udvide skosamlingen med endnu et par sko. Inden du klikker sko hjem fra en webshop, er der et par ting, du skal vide.

Der er et bredt udvalg af sko at vælge imellem

Synes du aldrig, at du kan finde lige netop de sko, du gerne vil have, når du besøger fysiske skobutikker? Ved at shoppe sko online kan du undgå denne situation. Der er nemlig et langt større udvalg af sko online, hvorfor du kan have større held med at finde de præcise sko, du leder efter.

Er du eksempelvis på udkig efter sko i kreativt design? Find lækkert håndlavet fodtøj fra MOMA her hos BA10. Der er noget for enhver smag, hvad end du mangler et par sandaler, sneakers eller støvler.

Skostørrelser varierer – lad størrelsesguiden hjælpe dig

En faldgrube ved at shoppe sko online er, at størrelserne på skoene kan variere fra sko til sko og fra mærke til mærke. Klikker du et par sko hjem i den størrelse, du normalvis bruger, kan du risikere, at de ikke passer dig. Heldigvis kan du på langt de fleste webshops finde en størrelsesguide, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken størrelse du skal vælge.

Er virksomheden troværdig at handle hos?

Det er især på webshops, at hackere og IT-kriminelle ligger på lur. Inden du indtaster dine betalingsoplysninger, bør du sikre dig, at den hjemmeside du handler på, er troværdig.

Disse spørgsmål kan hjælpe dig med at vurdere webshoppens troværdighed:

  • Har hjemmesiden positive tilkendegivelser på Trustpilot?
  • Er der en stort antal sproglige fejl?
  • Er priserne på webshoppen for gode til at være sande?
  • Er der totrinsgodkendelse, når du skal taste betalingsoplysninger?