De nyeste bøger hos tales.dk både i form af e-bøger og lydbøger via app

Glæd dig til spændende titler til turen i toget eller søndag på sofaen med en varm kop te. Ønsker du let og smertefri adgang til de nyeste bøger? På tales.dk får du hurtigt overblik over de største og mest populære titler. Køb bøger og e-bøger online, eller tilmeld dig deres app til lydbøger.

Nyeste bøger i forskellige genrer

Online hos tales finder du de nyeste bøger fra Stefan Arnhem, Ninni Schulman, Julia Quinn og mange flere. Alle de bedste danske og internationale titler er lettilgængelige online på tales.dk, der ligger inde med nogle af de bedste tilbud selv på nogle af de nyeste bøger på markedet! Har din bogreol brug for forstærkninger? Lad dig inspirere og forføre hos denne komplette bogportal, der har alt både til dem, som foretrækker fysiske bøger, e-bøger eller lydbøger.

På trods af, at film trækker milliarder til det store lærred, og at effekterne bliver vildere og vildere, så kommer de aldrig til at kunne stjæle det, som en god bog kan give. Der er mange grunde til, at der hele tiden kommer en jævn strøm af nye bøger i bedste kvalitet. En velskrevet bog giver en form for fordybelse, som det er svært at opnå ved at se film på to timer.

Se de nyeste bøger nu ved at klikke ind på tales.dk, og bestil med lynhurtig dag til dag-levering!

Lydbøger app – Prøv tales Premium allerede i dag

Få de bedste lydbøger på app med tales Premium, der giver ubegrænset adgang til et stort katalog med nogle af de mest fascinerende lydbøger på hele markedet. Der er læsning inden for alle genrer og til enhver lyst. Lige nu er det serier som Game of Thrones, Ringenes Herre og De Syv Søstre, der hitter på tales Premium appen. Du finder alt fra den fantastiske Gladiator af Jens Henrik Jensen til den chokerende, verdensberømte Kastanjemanden af Søren Sveistrup, som er blevet filmatiseret.

En app til lydbøger gør det nemt aldrig at komme til at kede sig. Premium appen kan gøre noget så mondænt som busturen til universitet eller en tur i supermarked til en interessant og fordybende oplevelse. Imens du vælger 10 frugter til 20, eller bussen kører forbi det grå industrikvarter, kan du være placeret midt i en helt anden verden, hvor det handler om krig og magt eller måske om, hvordan man laver god vegetarisk mad. Der er altid de perioder i løbet af dagen, hvor vi gerne vil slippe væk fra dagens alm. gøremål, og her er tales med deres Premium app en perfekt løsning til lydbøger. Gør som mange andre danskere, og få ubegrænsede lydbøger på app via tales.dk.