DC-Supply kan levere en container til dig

Mangler du en effektiv løsning til opbevaring, så kan en container fra DC-Supply være lige det, du har brug for. De har et væld af forskellige varianter, så du kan finde det helt rigtige til opbevaring, ophold eller udstilling. I udvalget finder du bl.a. en isoleret container.

Vælg en container til udstilling fra DC-Supply

Du kan have brug for en container som privat person og som virksomhed. DC-Supply forhandler og udlejer containere til både private og virksomheder, så du kan være sikker på, at de har en til dig. Selvom en container for mange er kendt, som noget man transporterer ting i, eller bliver brugt til opbevaring, så kan de meget mere, end man lige skulle tro. En container kan nemlig også bruges til opholdssteder, kontormoduler og caféer iblandt meget andet. Der er derfor utroligt mange forskellige anvendelsesmuligheder, når det kommer til containere, og DC-Supply kan hjælpe med det hele. Du bør derfor tage ind forbi deres hjemmeside, hvor du kan se nogle af deres mange projekter, hvor de har brugt container. Det er muligt at bestille en specialdesignet container, så den ser helt rigtig ud og matcher dine behov. Du kan selvfølgelig også bestille en container, der skal bruges til opbevaring og transport. Du er altid sikret at en container vil være i høj kvalitet, og du kan endda vælge en praktisk og pålidelig lås til.

Undgå kondens med en isoleret container

Skal du gerne have opbevaret noget, der står tørt og sikkert? Så har du brug for en isoleret container. Det kan du også finde hos DC-Supply. En isoleret container fra dem bliver enten leveret som en standard ISO 20 fods eller 40 fods stålcontainer. Vælger du en isoleret container, vi du være sikker på, at alt i den vil forblive tørt uanset årstiden. Der vil nemlig ikke dannes kondens, også selvom der er store temperatursvingninger. Er det derfor møbler eller andre fugt- og temperaturfølsomme ting, du skal opbevare, vil det helt sikkert være det ideelle valg. Vælger du en isoleret container, har du også mulighed for at indrette den efter behov og ønsker. Du kan derfor vælge både lys, varme, hylder og andet, der er specialtilpasset containeren. Du kan altid vælge at leje en isoleret container, hvis du ikke har brug for den i længere tid. Det er dog også muligt at købe den, hvis du har brug for en isoleret container til permanent opbevaringsplads.

DC-Supply står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål angående valg af container. Har du brug for skræddersyede løsninger til arrangementer eller bare en standard container, så har de den bedste løsning.