Dan Egtved har staldinventar og gummimåtter til hest

Dan Egtved har præcis det, du søger af staldinventar til dine dyr, hvad end du har heste, køer eller svin. Læs mere her om bl.a. gummimåtter til hest.

Se det store udvalg af staldinventar hos Dan Egtved

Dan Egtved har et stort udvalg af staldinventar. De har i mange år produceret det bedste inventar og udstyr til danske og udenlandske landbrug og kvægbrug. De har især specialiseret sig i kvægbrug og har udviklet stærkt og holdbart sortiment af produkter til det moderne landbrug med fokus på dyrevelfærd, effektivitet og holdbarhed. Det er ingen skrøne, at bondemanden har travlt. Forskellen på i dag og i gamle dage er blot, at der er langt flere maskiner og moderne hjælpemidler på gården og langt færre ansatte. Så landmanden fiser ofte rundt og skal se til et hav af opgaver hver dag, som skal løses ved hjælp af teknologi og moderne hjælpemidler. Når det kommer til staldinventar, så findes der fx smarte foder- og drikkesystemer, som kan spare landmanden nogle timers arbejde om dagen. Hvor der i gamle dage skulle hentes vand fra brønden i spande til dyrene, kan de nu drikke frostfrit hele året rundt via frostfri drikkekopper med muleknapper til aktivering. Der findes også varmelamper, som hjælper med at holde en sund kropstemperatur for de nyfødte dyreunger som kalve og smågrise. Automatiske kobørster gør det muligt for køerne selv at aktivere en roterende børste for at rense sig og sætte gang i blodomløbet. Der findes masser af smart staldinventar i butikken, som er udviklet med årevis af erfaring og en bevidsthed om dyrevelfærd såvel som effektivitet. Læs mere om staldinventar på www.dan-egtved.dk.

Gummimåtter til hest er komfortable og praktiske

Dan Egtved har et stort udvalg af inventar til hestestalden. Du kan bl.a. finde slowfeeders, hestebokse, Paddock og gummimåtter til hest. Gummimåtter er en vigtig del af inventaret i stalden, som sikrer at hesten har et komfortabelt underlag at stå på, hvilket reducerer sundhedsproblemer som ømme hove såvel som dårlige led. Gummimåtter til hest er desuden lette at rense med vandslangen eller kosten, så udmugningen bliver langt lettere. Der er mange gode grunde til at bruge gummimåtter til hesten, og du kan læse meget mere om de solide måtter på www.dan-egtved.dk, hvor de føres til gode priser. Gummimåtterne er også skridsikre, og du kan spare strøelse i hestestalden. De er i øvrigt støddæmpende, hvilket gør, at hestene larmer mindre, når de går rundt. Der findes gummimåtter til både gulv og væg, og de kan også hjælpe imod spark og vil helt sikkert være perfekt til din hestestald. Du kan læse meget mere om gummimåtter til hest på hjemmesiden.