Bliv ekspert i Cisco-løsninger med et certificeringskursus

Cisco står bag talrige certificeringer, du kan tage og forny for hele tiden at være up-to-date med de seneste applikationer og nye muligheder. Overordnet kan du få en Cisco certification på et af tre niveauer, nemlig associate (CCNA), specialist (CCNP) og expert (CCIE). Står du som den it-ansvarlige i en virksomhed, kan CCNP-kurser være nyttige for dig. Er du it-konsulent, burde du tage CCIE-kurser med jævne mellemrum. Er du ny til Cisco, er CCNA-kurser nyttige.

Hvilke specialiseringer har Cisco?

Sværhedsgrader og dybdeniveauer til side har du rent indholdsmæssigt vidt forskellige Cisco-kurser at vælge fra. Kurserne tæller Enterprise, Collaboration, Service Provider, DevNet, Data Center og Security. Tager du et Enterprise-kursus fra Cisco, lærer du både at automatisere og programmere på virksomhedens netværk, hvilket danner grundlag for, at du kan skalere det.

Bliv klogere på Collaboration Core Technologies

Collaboration-kurser giver dig indsigt i, hvordan collaboration infrastruktur kan bygges op. I dette forløb skal du kunne implementere og operere Cisco Collaboration Core Technologies – eller CLCOR. Dette med viden om relevante protokoller, Cisco IOS XE Gateway og Cisco-applikationer. Der findes i øvrigt et alternativt Collaboration-kursus: Certification Migration.

Service Provider giver VPN-viden

Service Provider-certificering kan som andre Cisco-certificeringer hentes gennem Global Knowledge, og denne tjener som bevis på, at du forstår Service Provider-infrastrukturer og VPN-services, advanced routing og lignende teknisk komplekse processer af forskellig slags.

Lær automatisering på DevNet-kursus

DevNet-kurser kan på et CCNA-niveau lære dig at forstå og bruge API’er, udvikle applikationer og sætte ord på netværks infrastrukturers udformning på Cisco-platforme. På CCNP-niveau er softwareudvikling vigtigt, og du skal kende til automatisering af såvel DevOps, IoT som cloud.

Data Center og Security – hvorfor?

Data Center-certificeringer viser, at du kan automatisere og orkestrere datacentre, samt at du har best practice for design og implementering under huden. Vælger du at tage Security-certificering, skal du i stedet lære om sikkerhedsinfrastrukturer og kunne mindske evt. risici.