BIOBAG ZENZO har transportable toiletter til brug på afsides lokationer

Leder du efter miljøvenlige produkter i kategorien affaldssortering og -håndtering? Hos BIOBAG ZENZO tages der hånd om disse behov og meget mere! Denne velansete leverandør af kvalitetsprodukter lægger nemlig særdeles stor vægt på funktionalitet og godt design, sådan at de fleste behov inden for affaldshåndtering kan tilgodeses på en fornuftig måde. Er din interesse vakt? Læs mere om det store udvalg herunder eller på www.zenzo.dk.

Transportable toiletter er et godt alternativ til konventionelle modeller

Affaldssortiering og -håndtering er mange ting, og derfor finder man hos BIOBAG ZENZO også en bred vifte af produkter, der er målrettet dette formål. Et af disse produkter er f.eks. deres transportable toilet, som er et produkt, der bruges i stor stil af udendørsentusiaster. I forbindelse med camping, sejlsport eller andre aktiviteter, der foregår langt væk fra almindelige toiletter, kan man nemlig have stor glæde af et transportabelt toilet. Institutioner såsom skovbørnehaver er også gerne glade for produkter som dette, da et fikst og transportabelt toilet bestemt er det bedste alternativ til et konventionelt et af slagsen.

Produktet er fikst fordi det hverken fylder eller vejer særlig meget. Du kan nemlig klappe det transportable toilet sammen, når det ikke er brug, hvilket yderligere gør det særdeles nemt at transportere. Det transportable toilet leveres som standard i poser, der nemt hænges op i enhver butik, og der medfølger yderligere en rulle fuldt komposterbare og biologisk nedbrydelige toiletposer. Det er derfor klar til brug med det samme, og poserne gør det desuden til et miljøvenligt valg, da affaldet kan komposteres uden at resultere i mikroplastforurening.

Sådan benytter du et transportabelt toilet med nedbrydelige toiletposer

Hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvordan et transportabelt toilet benyttes, kan du med fordel læse videre her. Et transportabelt toilet fra BIOBAG ZENZO består af et robust stativ, der klappes ud for at forme en stol. På dette stativ sidder et sæde, hvorpå man nemt og hurtigt monterer de bionedbrydelige toiletposer. Poserne placeres altid sådan, at de dækker hele sædet, hvilket gør et transportabelt toilet særdeles brugervenligt – for ikke at nævne hygiejnisk. Efterfølgende fjernes bioposen, og stativet klappes sammen, sådan at det transportable toilet er nemt at opbevare og fylder mindst muligt. Det anbefales desuden altid, at man har et parti bionedbrydelige toiletposer på lager i såvel institutioner og detailhandel, da det ofte kan være rart at have ekstra poser med ud i det fri. På denne måde er man altid på den sikre side, især fordi hverken poserne eller det transportable toilet fylder eller vejer særligt meget.

Overvejer du derfor at udvide dit produktudvalg i kategorien friluftsliv? Eller mangler din institution et alternativ til toiletter, når I er på udflugt? BIOBAG ZENZO leverer gerne et transportabelt toilet, der passer til netop dig og dine behov — og de gør det altid med et smil. Find den gode kundeservice og de mange produkter på www.zenzo.dk.